Julhelgen

Dan före dopparedagen så var vi som jag nämnde hos svärmor. Där kläddes granen och vi käkade dopp i grytan tills det kom ut genom öronen på oss :)! Tomten kom förbi en sväng och lämnade några julklappar. Agnes höll på dö av skräck när hon fick syn på honom (och det förstår jag med den jävulskt hemska mask han bar) och det kom till och med några krokodiltårar till en början. Men det gick över snabbt som tur var! Anja var inte heller så kaxig när tomten klev in genom dörren men satt tryggt i mormors knä.

      ...alla hjälptes åt att klä granen

      ...åsså var det ju den där hemska gubben!
(kolla in den gräsliga masken)

...kraaaam

På julaftonsmorgon så var det ju bara för mig att pallra mig upp vid 6-tiden för att åka till jobbet...bläää! Men det var faktiskt rätt så mysigt att jobba denna dag trots att det gjorde lite ont i hjärtat att inte få vara hemma med familjen. Åkte direkt från jobbet till mamma o pappa där vi blev bjudna på mat. Jag undrar om mamma hade väntat ett helt kompani på besök för det var gjort mat därefter! Tror att jag vidgat min magsäck flera ggr om dessa dagar så det var bara att trycka ner allt man kunde! Hur gott som hellst var det iaf! Sen kom den där heeeemska gubben förbi igen och reaktionen var densamma som dagen innan...först ledsen och sedan glad  men fortfarande rätt så förundrad. Agnes fick massvis med JÄTTEfina julklappar!!! Mången tack alla ni som bidrog till dem!

...blir det aldrig någon mat på det här stället???

...får väll hjälpa till så det går lite snabbare!

      ...några av alla julklappar som Agnes fick

Senare på kvällen så åkte vi förbi hos svärmor en sväng. Där mötte även Sandra o Jerry upp. Sandra var lur redan då på att förlossningen var på g för hon hade då förvärkar som kom och gick ganska regelbundet med 10 minuters mellanrum. Spännande!!!

Och som jag skrev i förra inlägget så blev det en liten tjejja...jag hade gissat rätt (dock inte på datum då jag trodde hon skulle komma den 28:e)!!! Var ju förstås grymt sugen på att beskåda underverket så efter jobbet så möttes vi upp hela kånkarången (dvs släkten) för att få oss en titt på lilla fröken Molin. Hon var huuuur söt som hellst!!! Inte alls lik Anja...eller någon av föräldrarna heller för den delen. Nyblivna mamman ifråga såg oförskämt pigg ut vilket förstås var jätteskönt att se.

Here she comes...dagsfärska bebisflickan Molin:
image182

Anjas första möte med sin lillasyster:
image183

           
...söt som socker va?

Småbrudarna hade skitskoj i en rullstol som fanns på sjukhuset 

Extra skoj var när Jimpa agerade chaffis och körde i full kareta genom sjukhuskorridorerna. Anja höll på kikna av skratt. Det är svårt att ta bra rörliga bilder men jag lägger upp den ändå för jag tycker att bilden är så charmig.
image190


Kommentarer
Postat av: Emma

Gud så roligt! Stort grattis från Emma,Daniel och Knut. Hälsa till familjen Molin från oss! Vilken lillplutt!!

2007-12-26 @ 16:12:02
URL: http://emsie.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0