Looking gooood...

Aftonbladets skriver angående kvällens final i idol..."Folket tror på Marie"! Jag håller som vanligt tummarna för att hon vinner! Jag vet att Amande bland annat ska sjunga suspiscios mind, så kära vänner ---> leta för guds skull fram hörselkåporna!

image119 

Oj vad skönt det är med en ledig dag mitt i värsta jobbveckan! Mina planer var att åka på julklappsshopping men det har jag skippat. Kände mig inte så sugen på stan, massa folk och fredagskaoset på min enda lediga dag. Tack men nej tack, håller mig till lugna Båtvik istället! Vi sov dessutom till efter kl 9 så innan vi var igång så hade klockan blivit typ lunch nästan! Vi han med ett besök hos momsan som jag knappt hinner med att besöka numer och en kortis hos faster Sandra och Ajja innan lunch å sovdax.

Det är fortfarande rena isgatorna ute men bilvägarna är helt ok tack o lov! Jag tänkte bege mig ut på en prommenix få se hur det går. Lär väll se ut som bambi :)!

Å så kul med alla julkort som börjar trilla in. Det är verkligen ett ljus i vintermörkret! Mången tack alla vi/Agnes fått av hittills!

Kommentarer
Postat av: Anna Wrangensten

Idol-final!! Fasiken vad spännande.. Jag håller också på Marie, men tror dessvärre att Amanda vinner. Å andra sidan så har det ju gått bättre för idol-tvåorna. Trevlig helg! Kram

2007-12-07 @ 19:32:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0