MAAAAAT

Vore det inte för att jag älskar att laga mat så skulle kommande dagar vara rena tortyren för mig. Ikväll ska jag laga mat till 8 personer, imorgon 12 och på nyårsafton 13! Fast på nyår så kommer Sarah och hjälper till som tur är. Så mitt tillhåll dessa dagar blir alltså i köket :), haha!

Ikväll så ska jag bjuda på en korvgratäng som Sandra hade recept på. Den innehåller choritzo, bacon, pasta, pesto, broccoli, lök och v-bottensost! Har redan förberett den och den verkar helt galet god! På nyår så ska vi göra en fläskfilégryta till huvudrätt. Det är bara img som jag har problem att komma på vad jag ska laga för någonting. Jimmys bror är rätt så kräsen och äter inte ett X antal saker, bland annat inga grönsaker alls. Förslag tas tacksamt emot!!!


Det blev ett dopp i baljan för A i morse. Det ser inte trångt ut eller ;)??? Dags för papsen att sätta in badkaret snart kanske?


Kommentarer
Postat av: Tessan

Den där korvgratängen ska du definitivt inte bjuda mig på! =) Det enda jag gillar i den är pasta och västerbottensost. Icke att förglömma, så ska du ju även tänka på att Billy äter GI-mat.... =) Mitt förslag är alltså att du gör typ korv stroganoff - utan ris. Ni behöver väl inget badkar än, för det ser ut som skurhinken räcker ett tag till innan Agnes har vuxit ur den. Ha en trevlig helg!! Kram!

2007-12-28 @ 15:33:33
URL: http://www.nogg,se/maltegunde
Postat av: Lillasysteryster

Ja, tack. Jag kommer gärna ;-)

Själv avskyr jag att laga mat. Därmed är jag grymt imponerad av dig!

2007-12-28 @ 16:03:18
URL: http://lillasysteryster.blogspot.com
Postat av: Annelie

Alltså. Jag MÅSTE komma och hälsa på nån gång. Om inte annat för matens skull för hemma hos mig serveras bara konserver, typ ;-)

GOTT NYTT ÅR!! Nu drar jag till fjälls.

2007-12-30 @ 01:03:27
URL: http://anneliehansson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0