Home alone

Det känns verkligen som att jag o Jimpa gått om varandra helt sista tiden. Han har haft övning och jobbat supermycket å helknasiga tider denna och även förra veckan...dag, natt, kväll, helg om vartannat - ingen ordning alls! De gånger han varit hemma så har förstås jag jobbat! Ikväll jobbar han o jag är ledig och imorgon så är han ledig men jag jobbar ju då såklart. Förhoppningsvis så hinner vi ses lite på söndag och kanske måndag innan han drar till Spanien på tisdag...SUUUUCK!

Idag så har jag jobbat. Det var riktigt segt att stiga upp och jag tackar gudarna för att Jimmy började sent så jag slapp slita upp Agnes före skammen som jag kommer att måsta göra de dagar jag jobbar fm, blä!

Nu är d idol och en kall bira som gäller här. Ska lägga mig ensam, i våra stora soffor och heja på...
...go Marie!

Kommentarer
Postat av: Lia

önskar dig en fortsatt trevlig fredag :}

2007-11-09 @ 20:09:40
URL: http://hellolia.blogg.se
Postat av: Annelie

Cheer up snygging. Se det som bra att du längtar så mycket efter honom efter alla år tillsammans. Jag sitter också ensam med ett glas vin och såg idol :-) Nu slösurfa, sen sova. Kram!!!

(Har ni snö än förresten?)

2007-11-09 @ 22:46:00
URL: http://anneliehansson.blogg.se
Postat av: Annelie

Förresten. Ilska kring byggjobbare. Mitt badrum är felbyggt och nu ska samma klantar försöka rätta till eländet. Jag kokar....

2007-11-09 @ 22:47:22
URL: http://anneliehansson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0