Hualigen

Igår var det ingen rolig dag!!! Vaknade vid 06.00-tiden och hade en nära döden upplevelse....dra mig baklänges så dåligt jag mådde! Tänkte att jag kan ju inte vara så bakis av fredagens intag. Skumt! Tömde iaf hela maginnehållet och fortsatte sova till 10.30. Men när klockan var 16 och mitt illamående fortfarande inte släppt och jag knappt fått behålla någonting så började jag smått misstänka att jag nog kanske fått Agnes härliga magsjuka! Släpade mig in till svärmor där jag skulle skulle käka middag o lämna Agnes för natten. Fortfarande alldeles bensvag o illamående. Gud vad jag hatar att må dåligt!!!

Sen höll jag f-n på dö inatt av rädsla då jag hörde att det smällde i ytterdörren strax innan kl 00.00. Jag hade somnat till på soffan och var alldeles yrvaken. Hann tänka på vad för tillhygge jag kunde använda för att försvara mig mot inkräktaren. Men det visade sig bara vara Jimmy som kom hem från jobbet. Han skulle jobba natt men det var några av nattens flygningar som blivit inställda så han fick åka hem.

Nästa helg så är det fars dag. Här kommer ett tips på fars dags present:
...det kanske inte framkommer av bilden men det är ett örngott

Kommentarer
Postat av: emma

Ja, gör gärna det! Jag vet att Makita är den bästa, men den kostar 3500 och det kändes lite väl saftig! Kan tänka mig en prisklass upp till 2500 :-

Hoppas du kryar på dig! Kram

2007-11-05 @ 11:16:16
URL: http://emsie.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0