Phu!!!

Har suttit över EN TIMME(!) och fipplat med en beställning till extrafilm och datorn har varit såååå nära att åka ut ur fönstret ett x antal gånger. Bara att ladda in bilderna var en hel vetenskap (trots att jag gjort det så många ggr förut). Blä vad tröttsamt det kan vara med datorer ibland! 

Idag så har jag fått en del julklappar inhandlade! Som jag skrivit tidigare så brukar jag vara klar vid denna tidpunkt så jag känner en lätt panik. Men jag är helt klar med vad jag ska köpa så egentligen är det bara att shoppa. När man nu ska hitta tid för det? Köpte även julpapper, snören och allt som behövs till paketen idag. Jag är så petig bara när jag ska välja vilket papper jag ska ha. Som att det skulle spela någon större roll egentligen??? Tror inte tex Anja eller Agnes bryr sig om snörena matchar pappret! Bara hennes ibland alltför petiga mamma! 

Jag är inget stort fan av julpynt. Gillar att hålla det så rent från allt plåtter och småtjafs som det är möjligt. För mig räcker det med julstjärnor i fönsterna, kanske någon enstaka tomte, en julgran och ljusslingor ute. That´s it. Men jag kunde inte hålla mig från att köpa den här söta lyktan idag:

image98
   

Kommentarer
Postat av: Tessan

Säg inte sådär!! Du kan väl säga att det inte ser så farligt ut? =)Det är ju bara lite sten.... =) Vilken söt tomtelykta! Här blir det inte så mycket julpynt. Det känns lönlöst att köpa nytt och det är ju inte allt av vårat gamla som passar här. Och nån gran får vi inte plats med! =) Eller, det finns kanske plats i duschen. Kram!

2007-11-29 @ 23:33:44
URL: http://www.nogg.se/maltegunde
Postat av: Tessan

Förresten, jag glömde säga förut när vi pratade att jag har några scrapbookgrejer att tipsa om! Vi får ta det nästa gång, eller så mailar jag över informationen.

2007-11-29 @ 23:35:03
URL: http://www.nogg.se/maltegunde

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0