Bråttom, bråttom!

Imorse så fick fårrden jobba det kan jag lugnt lova! Drog mig lite för länge i sängen så jag tror nog att jag tog personbästa på körtid mellan Byske-Skellefteå! Mötande trafik måste ha trott att de hamnat på en formel1-bana ;)! Nåja, kom i tid iaf!

Denna dag på jobbet har varit som alla andra helgdagar...dööööödslugn! Började mina första 4 arbetstimmar med att göra absolut ingenting, för det är ungefär det som finns att göra på förmiddagarna på helgerna. Sen lunch! Efter lunchen så var jag inte så sugen att återgå till att göra ingenting så jag bakade 2 äppelpajer som kvällspersonalen + patienterna kunde smaska i sig. Det är ungefär det som har hänt på mitt jobb idag! Bläääää!!!

Jag är jäkla trött ikväll! Var superpigg när jag kom hem igår vid 22-tiden och tror inte att jag kom i säng förrän vid 2-tiden någon gång. Har hyrt senaste Beck och köpt ostkrokar (ja ja sörlänningar...bågar) så det blir horisontalläge för min del de närmaste timmarna!

Img så är det dax för första inskolningsdagen på dagis...

Kommentarer
Postat av: Annelie

Ta med öronproppar imorrn, för jag vill minnas att det var hjärtskärande att lämna sitt gråtande barn. Fast det slipper man kanske de första dagarna på dagis förstås.

2007-10-14 @ 20:40:11
URL: http://anneliehansson.blogg.se
Postat av: Johanna L

Neeeej, säg inte så...det skär redan i hjärtat!!!

2007-10-14 @ 20:46:55
URL: http://johannaagnes.blogg.se
Postat av: Tessan

Vilken är den senaste Beckfilmen? Tycker att det kommer nya hela tiden. Vi hyrde en i förrgår och den var inte så bra. Den vi hyrde innan dess var inte heller så bra. Hoppas den ni har hyrt är bättre! Tror nog att Agnes premiär på dagis kommer att gå bra! Min systerdotter kommer att sköta sig exemplariskt! =)

2007-10-14 @ 22:27:06
URL: http://www.nogg.se/maltegunde
Postat av: Tessan

Men hallå! Jag har faktiskt ont på vissa ställen i kroppen och det måste väl betyda att det finns muskler som har ökat i omfång?!? Du får inget älgkött av mig om du ska mobbas! =)

2007-10-14 @ 23:44:50
URL: http://www.nogg.se/maltegunde
Postat av: Johanna L

Tessan...man skulle kanske kunna säga att de är i chock :)!

2007-10-15 @ 00:02:40
URL: http://johannaagnes.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0