Den e GRYM!!!
Måste dela med mig av den godaste av efterrätter...kexchoklaspaj! Den är inte bara grymt god utan även grymt lätt att göra!
3 kexchoklad (5 st om man vill ha en tjockare botten)
6 msk smält margarin
150 g maradou chokladkaka (funkar även med schweiziernöt)
4 msk vispgrädde
3 äggulor
1) Krossa kexchokladen
2) Blanda ner det smälta margarinet och rör om
3) Bred ut smeten i en smord pajform
4) Grädda i 175 grader i 6 minuter
5) Låt svalna
6) Smält chokladen och blanda ner grädden
7) Rör ner äggulorna
8) Låt svalna en stund
9) Bred smeten över pajskalet
10) Låt stå kallt i kylen i 4 timmar eller i frysen ca 2 timmar
12) Servera med grädde eller glass
3 kexchoklad (5 st om man vill ha en tjockare botten)
6 msk smält margarin
150 g maradou chokladkaka (funkar även med schweiziernöt)
4 msk vispgrädde
3 äggulor
1) Krossa kexchokladen
2) Blanda ner det smälta margarinet och rör om
3) Bred ut smeten i en smord pajform
4) Grädda i 175 grader i 6 minuter
5) Låt svalna
6) Smält chokladen och blanda ner grädden
7) Rör ner äggulorna
8) Låt svalna en stund
9) Bred smeten över pajskalet
10) Låt stå kallt i kylen i 4 timmar eller i frysen ca 2 timmar
12) Servera med grädde eller glass
Kommentarer
Postat av: Lillasysteryster
wow... låter underbart gott! Men ruskigt onyttigt...
Postat av: Annelie
Säkert inga kalorier alls :-D
Trackback