Föräldramöte

Ja då var första föräldramötet avklarat. Det var helt ok enligt mitt tycke. Jimmy hade inte fattat att alla barns föräldrar skulle dit(!), haha. Som att de har separata föräldramöten för var och ett barnens föräldrar!?! Han blev däremot inte så road över att åka då han fick reda på det en halvtimme innan.

Jag lyckades även skrämma upp honom ytterliggare i bilen på väg in. Ni som känner Jimmy vet att han älskar att driva och luras med folk och han är dessutom grym på det för alla, inkl jag själv, går jämt på hans lögner. Nu tänkte jag iaf lite roat att han skulle få tillbaka. Jag började med att säga att mötet skulle räcka i ca 3 timmar. Redan då började han svettas å sucka djupt. Sen sa han "faaan om jag är den enda pappan där". Nej svarade jag, jag har sett anmälningslistan och det är en till! "NEEEEJ fick jag som svar,  jag gör det inte"! När vi närmar oss Byske så släpper jag även bomben att det kommer att bli lekar och andra "spännande" grejer där. Vid detta laget så är det endast svordomar som kommer från baksätet :)! När vi kommer hem till mamma där vi ska lämna Agnes så vägrar han kliva ur bilen för att han inte ska följa med på f-mötet. HAHA...det är nog första gången som jag lyckas lura honom!!!

Kan för övrigt meddela att han såg inte speciellt road ut när vi på slutet skulle sjunga klappa lilla magen med dagispersonalen ;)! 

Idag har Jimmy varit ledig så jag passade på att gå en lång barnvagnsfri prommenad i det härliga vädret. Nice! Älskar verkligen att gå utan vagn! Nu ska jag in och svettas lite på kvällens pump-pass.

image43

  

Kommentarer
Postat av: Emma

Haha jag kan se Jimmys min framför mig :-)

2007-11-01 @ 11:36:11
URL: http://emsie.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0