Bakom mina solglasögon

Ja nu verkar det som att blogg.se är funkis igen!

Här har vi (läs jag) haft en väldigt intensiv helg med en planering som inte riktigt gått ihop.

I LÖRDAGS så "stressbakade" jag 50 bullar innan lunch. Anledningen var att jag hade lovat att stå för fikat på styrelsemötet som skulle vara senare under dagen och det hade jag förstås helt glömt bort!!! Men före mötet så var det dax för denna lilla killen att få sig ett namn i kyrklig anda:



Han var hur söt som hellst och skötte sig riktigt snyggt genom hela dopakten!
Det kommer fler bilder från dopet senare, nu verkar bloggsidan vara lite ur fas när det gäller att ladda upp bilder!

Efter styrelsemötet som började kl 15 på lördagen så blev det racerlopp in till stan för att jobba. Började egentligen kl 14 men som ni förstår så gick ekvationen inte riktig ihop med lördagens aktiviteter! Nåja, efter jobbet så hände det en "liten incident" som gjorde att jag blev kvar på Statiol i stan i 1 1/2 timme tills söta Frida kom som en räddande ängel! Tack snälla du!!!

4 timmars sömn hann jag med natten till SÖNDAG (jävla sommartid) innan väckarklockan ringde och jobbet kallade igen. Tog mig genom dagen över förväntan och tröttheten kom inte förrän jag entrade hemmet på eftermiddagen. Då var jag så trött att ögonen sved! Blev servad med middag och ingen var väll gladare än jag!

Jag fick mig ett stativ i söndags så jag var ju bara tvungen fota lite. Bara på allmänna struntgrejjer i hemmet men jag var mest sugen på att testa skillnaden mellan att ta med stativ och utan så motivet kändes mindre viktigt! Det var riktigt kul! Jag hade en idé om att fota Agnes med en blomma men lilla glufsglufs var alltför sugen på att smaska själk så jag la ner det projektet rätt så snabbt!

...det här är blomman som fick sig ett par bett!

IGÅR hade vi en välförtjänt lugn o ledig dag med inte just nått på schemat! Helt lovely! Pga av isbanan som råder ute nu och som begränsar uteaktiviteterna så tog vi bilen in till Byske för att socialisera lite. Jag passade på att köra ett spinningpass kl 16 och det var inte helt fel att träna den tiden. Helt kanon med andra ord för sen har man ju resten av kvällen fri till annat! Dessutom så är Jimpa på fjällräddningsövning i Abisko hela veckan vilket är ytterligare en anledning till att de tidiga passen passar bättre.

IDAG så var det jobb 7-16 som gällde. Även norrland fått känna av våren idag!!! SOL SOL SOL och ljuvligt värme bjöds det på. Vinterjackan var bara att lämna hemma! Jag passade på att ta ut lite friskvård på jobbet och tog en långpromme i det underbara vädret. Oj så skönt det var!!!
Nu fick jag tom damma av dessa gamla brillor:
...måste kolla efter ett par nya innan sommaren. Dessa börjar ha gjort sitt!

Ikväll så har det bakats här hemma. Jag ska bjuda på fika på jobbet på torsdag samt ha något att lägga på faten på lördag på "the big day". Jag har stått för bakningen och lilla hemsamariten har städat. Ja, hon hade ett litet finger, eller ett par, med i bakningen oxå i form av disikera äggskal och slicka vispar å bunkar. Det var en nöjd liten brutta jag hade som hjälpreda kan jag lova. Mycket nam nam!

image619


Kommentarer
Postat av: Anonym

Du hanterar kameran väldigt bra tycker jag. Du lyckas, som jag aldrig gör, med att hitta "själen" i motiven.

Snyggt!

Keep up the good work, snart kommer sommaren också, ännu fler bildmöjligheter!

2008-04-01 @ 22:10:17
Postat av: j

Ja, det var jag som skrev inläggen, men fipplade på knapparna...

2008-04-01 @ 22:10:57
URL: http://www.skebo.ac/jannelindberg/main.htm
Postat av: Johanna

Tack Janne :)!

2008-04-01 @ 22:21:52
Postat av: Tessan

Äntligen ett livstecken!! Började undra vart ni hade tagit vägen. Jaså, äter Agnes blommor?? Vilken allätare! =) Om det är nån mat hon inte tycker om, så kan du ju servera en blombukett istället. Kram!

2008-04-01 @ 22:44:36
URL: http://www.nogg.se/maltegunde
Postat av: Ida

Härligt, blev lite fundersam när bloggen inte var uppdaterad och de inte gick kommentera fisken! =)

Härliga bilder som vanligt!! Är nyfiken på vad det blev för stativ..? Hugz!

2008-04-02 @ 22:49:45
URL: http://tjenatjockis.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0