T-Y-P-I-S-K-T

Jag somnade på soffan igår kväll när jag kollade på film. Vaknade helt yrvaken mitt i natten och kom plötsligt på...min PINKOD till mobilen! Visst fan är det typiskt! Varför skulle jag vara så snabb att förbruka mina 3 försök?

Idag så har vi haft en lugn å skön förmiddag. Solen lös för fullt på fm så vi traskade ut tidigt (ja, allt e relativt när man har en morgontrött dotter)! Agnes var het på pulkan så vi traskade runt byn och hon satt som en tupp i sin pulka och kollade på allt "spännande" runt omkring *söt*.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej! Det gör ingenting att du bombarderar mig ;-) Det är bara kul! Jobbigt med mobilen, hoppas du får igång den snart. Du kommer just ha börjat tycka att det är skönt att vara utan mobilen då du får igång den igen. :-)

Ja det är klart ni måste träffa Linda och Mathea innan de åker hem , de stannar en vecka så de åker tillbaka på måndag. Vad jag vet så hade de inga stora utflykter på agendan. Tyvärr glömde jag kameran hemma igår, men det kommer nog ett kort på kusinerna ihop :-)

Hihi min kära sambo är inte heller någon "alla hjärtans dag firare" så han har inte heller några höga förväntningar. Men jag tycker att det är lite mysigt att göra något speciellt. Ska surfa lite och kolla om det finns nån kul bakelse eller nåt annat onyttigt

2008-02-12 @ 15:21:05
Postat av: Emma

hehe nu bombarderar jag tillbaka.. glömde skriva att det var jag,men det förstod du säkert :-)

2008-02-12 @ 15:21:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0