S-U-C-K...

Jag kan lugnt lova att ingen är gladare än mig att denna helg är slut!!!

Hysterisk är bara förnamnet på hur denna vecka har varit! Jag är så glad att dottern å sambon fortfarande känner igen mig då jag varit allt utom hemma de sista dagarna/veckan:)!

Kort sammanfattning så kanske ni förstår min lättnad att det är söndag:

Tisdag: Kom hem från Bulgarien, käkade middag hos svärmor och sedan socialisering hos Sandra med lite vin. Var ju tvungen att träffa Bobbys ragg.

Onsdag: Jobbade kväll=inget vettigt gjort här hemma!

Torsdag: Jobb 7-16 och sen middag å mingel med tjejerna på jobbet. Var hemma sent!

Fredag: Ledig men inte en endaste lugn stund på hela dagen. Fixade järnet inför lördagens hantverksmässa. Jagade hit o dit som en skållad råtta. Stod och bakade till kl 24.

Lördag: Upp i hyfsad tid och iväg före 10 till byagården där jag var till 15. Sen racerlopp till Ske-å för att jobba kväll.

Söndag: Upp med tuppen och försökte se någolunda pigg ut (tror inte att jag lyckades lura någon). Jobb 7-16. Sen storhandling på ica maxi i en timme. Hem, äta och vidare till byagården för att städa efter gårdagen.

Nu: HELT FÄRDIG!!!

Imorgon: L-E-D-I-G och inget inplanerat. Jihaaaa! Kanske skulle börja ta itu med tvätten efter utlandsresan som ligger och väntar.

Jag hade tänkt ut och springa ikväll men min energi räcker ungefär till att lägga upp fötterna på soffan. Det känns faktiskt tom som det kvittar om det är ngt sevärt på tvn för jag skulle nöja mig med att bara ligga och stirra på SVTs testbild, haha.

Bye for now....

Kommentarer
Postat av: Mamma Lena

Nu är det hög tid att lägga in bromsen.Tänk på att Agnes vill ha en mamma som inte är stressad,trött och slut.Var rädd om tiden med henne!!

2008-06-01 @ 22:04:10
Postat av: Anna W

Och jag som alltid trott att Stockholmare är de som stressar runt mest av alla... ;)

2008-06-02 @ 10:10:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0