Akut shopping till en växande mage

Idag så hann jag med en repa på stan efter jobbet. Tack å lov ska jag väll säga! Jag har nämligen upptäckt att min garderob är i akut behov av toppar. Allt som jag äger och har känns gammalt o urtvättat. Skittrist! Sen börjar dessutom mitt magomfång kräva större storlekar vid det här laget. Eller ffa längre modeller på överdelar. Så efter en racerrunda i några av stadens affärer så är jag 3 toppar och 3 linnen rikare. Lovely att ha fler basickläder i hyllorna!!! Nästa helg så väntar en till shoppingtur, ev Luleå, och då ska förråden förhoppningsvis utökas ytterliggare är det tänkt!

Ni kommer med all säkerhet att måsta stå ut med mitt tjat om det kassa utbudet av mammakläder som finns i butikerna nu ända tills dessa tjockismånader är över. Den ENDA affären som säljer mammakläder i Skellefteå numera är hm. Och där finns det dessutom nästan bara stuprörsvarianter på brallor (hatahatahata) och tröjsortimentet liknar ingenting. Deppigt värre!!!

Jag har som plåster på såret för det kassa utbudet i affärerna hittat en bra (& billig) sida med fina mammakläder på nätet. Dessa köpte jag för ett tag sedan och de är supersköna:

...259 kr!!!

Och dessa är på väg hem:



Perfekta jobbrallor för endast 350 kr!

Och dessa är jag lite sugen på:


Jag hade noll och inga byxor kvar efter förra graviditeten. Då använde jag enbart arvegods efter Sandra som sedan gick vidare i arv till andra behövande så de finns inte kvar längre. Så det är inte bara fler toppar som behövs för tillfället. Är dock så himla glad att snällaste Frida har lånat ut några mammabrallor som hon hade innan Konrad kikade ut. Guld värt!!!

Men favvobrallorna nu och säkerligen fram till april är utan tvekan mina mjukisbrallor som åker på så fort jag kommer hem på dagarna. Jag skulle lätt kunna ha dom JÄMT om det inte vore för att det känns aningens trist att komma till jobbet i mysbrallor. Lööööv them!


Kommentarer
Postat av: Sandra R

Snygga jeans! Köp inte för många bara, onödigt ägande för så kort period. Å andra sidan traderar du väl och då åker de iväg med posten illa kvickt. :-)

Ha det bra, kram

2008-11-05 @ 22:16:02
URL: http://aresmamma.blogspot.com
Postat av: Emma

Wow vilka snygga jeans du har hittat!! Jag hittade mina gamla mammajeans igår, dom kan du säkert ha. Dom är inte så snygga, men du kan ju använda dem hemma eller på jobbet. Jag har säkert någon mammatopp också om du vill låna

2008-11-06 @ 07:18:08
URL: http://emsie.blogg.se/
Postat av: Lisa

Tycker att du lyckats hitta många fina, tänkte att jag skulle skicka länken till en affär i umeå, de brukar ha rätt mycket bra..

http://www.lillamirakel.se/

2008-11-06 @ 09:34:37
URL: http://maltelisa.blogspot.com
Postat av: Pia

Känner igen det där med mjukisbyxor. Skulle kunna ha mina jämt och ständigt.

2008-11-08 @ 22:50:15
Postat av: Theres

Jättesnygga byxor!! Suckade många gånger då jag letade mammakläder, för när man är stor-rumpad som jag så är utbudet ännu mindre... Så jag tycker som du, kanon att det går att handla på internet! =)

Men, inget slår ju mjukisar. Ahhhh!

2008-11-09 @ 18:28:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0