En bra dag

Idag har det varit en bra dag. En intensiv men riktigt bra dag!

Jag hann ner en sväng på stan mellan planeringstimmarna och middagen för att beta av lite stadsärenden. Det blirr ju inte så ofta man går på stan nuförtiden tyvärr! Har bl a köpt årets första julklapp (hurra) och lite grejs till hemmet. Blev så himla glad då jag fick tag i 2 adventsstjärnor som jag letade efter med ljus och lykta förra året men de var helt slutsålda. Nu var det bara någon ynka kvar så jag hade tur. Trist bara att väntan till december då de ska få pryda våra köksfönster känns lååång!

Jag fick förstås inte tag på det jag hade som prio 1 på shoppinglistan...ett par mammajeans. Jag minns hur jag svor över utbudet av mammakläder sist jag var gravid och det verkar inte ha blivit något bättre på den fronten till denna gång. Bedrövligt! Jag hittade ett par jeans på hm som jag tyckte om tills jag upptäckte i provhytten att det var stuprör. Good no...det finns ingen risk att jag utsätter mig för att känna mig som en ännu mer uppstoppad korv än jag redan gör. Det slutade i ett par träningsbyxor med mudd. Inte vad jag hade tänkt direkt men ett ombyte iaf! 

Nu väntar hela tre dagars ledigt. Det känns lite lyxigt då jag var ledig tre dagar över förra helgen oxå. Tredagarsledighet är man inte bortskämd med som heltidsarbetande! Och jag tänker ta tillvara på varenda minut av dessa kommande dagar! 

..en gammal bild på lilla älsklingen! 

Kommentarer
Postat av: Anna B

Oj vad avundsjuk jag blir på att alla har hunnit att starta upp julklappsköpen... Har just sagt Grattis till Klara och undrar när ska man hinna med julklapparna? Redan? Jo det är snart dags... Jag vet! Grattis till din första inköpta klapp, J! Det kommer flera!!! Kram Anna

2008-10-31 @ 08:58:08
URL: http://skrivanne.wordpress.com
Postat av: Marie

Utbudet av mammakläder är galet mycket bättre här nere, I promise. Jag har ett par skitfina polarn och pyret jeans som jag köpte och de ser som nya ut. Det är strl 38, fan att jag inte skickade de med marcus. Om du tror att du kan ha dem så skulle jag kunna skicka dem. Iof så är de ganska raka ben, du verkar inte gilla det. /Marie

2008-11-01 @ 14:56:40
URL: http://mkfitness.blogg.se/
Postat av: Lisa

Gjordes några fynd på marknaden då??

2008-11-01 @ 17:48:41
URL: http://maltelisa.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0