I´m in löööv...

...i denna som kom med posten idag:


Den var bara hur fin som hellst, tom mkt mkt finare än jag väntat mig. Den andra jackan hämtas på posten img och blir en retur på en gång (hoppas jag iaf). Det blir ju förstås lite bekymmersamt om jag nu skulle bli lika förtjust i den :)! Vilka problem man har för tillfället ;)!

Även denna var betydligt finare i verkligheten än på bild:


Så mitt i alla förkylningskrämpor så känns livet helt plötsligt riktigt bra igen! Tänk vad lite shopping kan göra för själen!

Här kommer några av bilderna från helgen:



Måste bara få skryta lite över min och Agnes arbetsprestation...vi fyllde bägge dessa två med ved. Men det var ungefär allt jag orkade med i feberdimman.


Jonny...den ständige hjälpredan!

Sen så fick jag för mig att göra en playdo lera igår till A. Tyvärr så upptäckte jag att vi saknade mjöl hemma men då hade jag en tjej vid min sida som ivrigt stod och väntade på att hjälpa till att göra en deg. Vad f*n tänkte jag, det kanske funkar med annat mjöl så jag tog kornmjöl som jag hade hemma. Och nu i efterhand så kan jag ge ett gott råd till er som tänker göra en sådan deg och inte har mjöl hemma...gör något annat istället. Kornmjölet visade sig INTE vara ngn hit. Men lilla fröken fick "dega" en stund med det mindre lysande resultatet innan den åkte i soporna. Och som ni kan se så var det någon som var rätt så nöjd ändå :)! Tur att barn inte har så höga krav!!!




Kommentarer
Postat av: Sandra R

Öppna inte det andra paketet!!! Då slipper du tänka på att kanske köpa två kappor. :-)

Duktiga du och Agnes, så fin hon är i hörselkåpor.

Men vad stor tjejen ser ut på nedersta bilden, jag hinner inte med. Snart ska de ha moppe och vi får köpa veckade kjolar med blommönster.

Ha en bra dag, kram.

2008-09-30 @ 11:32:20
URL: http://aresmamma.blogspot.com
Postat av: Emma

Håller med ovanstående talare att Agnes ser stor ut på sista bilden, men såå söt :-) Jag blir riktigt avis på jackan, hur mycket fodrad är den? Är det en höstjacka eller funkar den även som vinterjacka? Jag har nämligen massor av halv"kalla" höstjackor, men ingen snygg och varm vinterkappa. Det är inte lätt att hitta den rätta kappan, du hade tur som hittade den direkt! Förresten så lyser det ju bara Johanna om den, du kommer att passa skitbra i den!

2008-09-30 @ 15:54:09
URL: http://emsie.blogg.se/
Postat av: Tessan

Lösenordet är borta för tillfället. Har väl inte riktigt bestämt mig för hur jag ska ha det. Vill ju helst inte ha något lösenord, så jag tänkte prova utan ett tag till. Vad söt Agnes är!! Och den där leran ser ju helt okej ut på bilden. =)

2008-09-30 @ 21:19:56
URL: http://www.nogg.se/maltegunde

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0