Lediga måndag :)

Ja då var man äntligen ledig! Dagen till ära så bjuds det dessutom på superhärligt höstväder. Det uppskattas! Vi började tyvärr med att sova bort halva förmiddagen i vanlig ordning. Jag vaknade 09.45...då sov den lilla latkorven fortfarande. Nåja, vi får ta vara på den tid som återstår av dagen istället. Nu sover lillgull (igen) men när hon vaknar så tror jag att det blir att cykla i väg en tur med kameran i högsta hugg. Det är ju bara för fint ute nu!!!

Helgen på psyk har varit allt annat än hektiskt. Skönt, kände inte för några större överraskningar. Fast lite mer att göra hade förstås inte skadat! Aldrig är man nöjd!

Vi har även haft arbetsdag i byn i helgen. Så med andra ord så har helgens dagar ENBART fyllts med jobb. Vi får styra upp något lite mer spännande nästa helg när jag är ledig! Typ målning....NOOOT!


Agnes och en av hennes favvisar "Ennifejj" på arbetsdagen.

 Idag så sorteras och märks det barnkläder för fulla muggar. Klädbytardagen är på lördag och jag måste ligga i lite om jag ska bli klar innan dess. Nu j*klar rensas det duktigt här hemma...sååå mkt som ska bort!!! Men det blir spännande på lördag att se om jag får någonting sålt!


Kommentarer
Postat av: Lisa

hmm... nu blev jag lite förvirrad.. var inte klädbytardagen den 27????

2008-09-15 @ 20:18:48
URL: http://maltelisa.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0