Ännu bättre måndag

Tänk att vi fick ännu en dag med goväder...vilken lycka :)! Solens strålar värmde ännu mera idag och den har satt sina spår i samtliga familjemedlemmars ansikten. Lilla rödtotten har fått en matchande ansiktsfärg och jag ser mest skitig ut. Jimmy har lyckats bäst med dagens bränna och är bara härligt brun! Fusk!

Vi spenderade även denna dag ute på havet. Nu gäller det att passa på medans det fortfarande går att köra skoter för de dagarna är snart räknade :(! Hemresan, med Johnny som chafför, var mindre trevlig. Jag vet inte om han försökte starta ngn förlossning eller, haha. Skoterpulkan var nämligen inte så medgörlig och det fick jag och en däckad liten 5-månaders-Valle erfara.

Här kommer några pics från dagens utflykt:














I afton så dök en gammal kompis upp. En vän som vi inte träffat på över 2 år så det blev ett uppskattat besök! Jag stod o lagade middag när han kom och Agnes frågade "lite diskret" inför honom..."mamma, ska den där gubben äta hos oss". Tur att den där gubben på 32 år bara skrattade åt kommentaren! Barn är för härliga!!!

Kommentarer
Postat av: Annelie

Mycket norrländskt. Mycket roligt att följa ditt liv nuförtiden :-)

2009-04-13 @ 23:39:24
URL: http://anneliehansson.blogg.se/
Postat av: Linda S

vi lever så olika liv! Kul att följa ditt :)

2009-04-14 @ 00:21:45
Postat av: Nattie

Snacka om skillnad, vi båda sitter i solen, men ni med skoter och overaller och mössor, och vi i linne och uppkavlade byxor =)



Mycket fina bilder, i vanlig ordning =)



Ha det bra och hoppas bebisen tittar ut snart!



Kram

2009-04-14 @ 10:16:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0