Dan före dan före dopparedan...

...och jag börjar ha läget under kontroll! Något så när iaf! Sista julklapparna inhandlades och slogs in igår så därmed kan jag pricka av det på min långa lista. Imorgon blir det nog den intensivaste dagen under hela julen för då ska jag hinna med att...

  • koka en porterstek (julklapp till farfar)
  • baka en kaka (även den julklapp till farfar)
  • göra efterrätten inför julafton
  • storhandla
  • städa!!!
  • dopp i grytan & uppesittarkväll hos svärmora (inte så ansträngande kanske men det innebär att jag inte har kvällen till förfogande att göra allt jag måste hinna)

Idag så har jag gjort en till laddning av Rocky roads (TACK för tipset Helena!). De jag gjorde i fredags är redan slut :O! Oj så nära jag har varit att smaka ur dom för dom verkar helt fantastiskt goda! Men men, dumt att sabba när jag hållit mig från socker så här länge!

Manne blir 8 månader idag! Lillgubben börjar bli stor nu! Han har blivit en riktig latpropp som bara sover känns det som. De senaste 2 veckorna så har han aldrig sovit mindre än 7 timmar på dagen. En del gånger delar han upp sovpassen på 3+4 timmar eller så sover han 7 timmar i streck. Igår t ex så la jag honom 9.45 efter han varit vaken i knappt 2 timmar och fick väcka(!) honom kl 16.45. Jag fattar inte hur det är möjligt att sova så mycket!


Kommentarer
Postat av: Helena Marklund

Rocky road är ju både goda och lätta att fixa till så de får 5 plus på julgodisskalan. VIlken kille du har helt otrolig, Matilda min äldsta var nästan likadan hon sov också jämt tycker jag är mycket skönt men med första barnet så har man ju all tid i världen så jag hade ju hellre önskat att det varit Minna som hade sovit som en stock (vilket hon inte gjorde).

Hoppas att ni får en god jul och att du också får smaka en rocky road för fy vad trist att inte få njuta av det goda. Bra jobbat dock.

2009-12-22 @ 18:04:43
Postat av: Jottan

Jag är också ansvarig för efterrätter på julafton. Ska försöka fixa det ikväll.

Rocky Road ska jag göra i år igen och sen blir det saffranskaka i långpanna och knäck.

hade tänkt baka bröd, men jag måste inse att jag har två barn här hemma som absolut inte sover lika mycket som Manne.

Sover Ebbis 1 timme så är det en bra dag.



Imorgon kväll ska vi spela BINGOLOTTO! Ska bli... äsch hoppas bara vi vinner en bil.

2009-12-22 @ 18:47:43
URL: http://jottan.blogg.se/
Postat av: Ida

Vad härligt att du hittade ett julgodis som ville vara din kompis!! :) Har inte provat Rocky Road men de är väl nötter i de va? Men varenda människa pratar om dom.. iaf halva Facebook, de är väl nästan samma sak!?



Ja du sova, vilken tur att det är din nummer två som sover som en stock, det gjorde inte Al.. han sov vid närmare eftertanke.. typ aldrig!! Hade han sovit en timme sammanlagt på en dag så var det godkänt! Samma visa än idag och det i kombination med en prepubertal nioåring som släpar sig upp ur sängen vid ett om han får chansen!! :S Vad ska de bli av det måntro?



Hoppas julen blir härlig och jag säger som Helena: ät en Rocky Road vid ett utvalt, noga förutbestämt tillfälle.. annars kommer du att ångra dig och då är risken att du attackerar lådan nån sen kväll! (been there, done that!!) :P



Kram!!

2009-12-22 @ 22:23:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0