Kalla dagar

Det finns en fördel med att ha hund i huset. Det är att det inte finns några ursäkter för att inte gå ut när det är dåligt väder. För trots allt så är det ju faktiskt hur skönt som hellst när man gått den där promenaden som kändes så motig då det är kallt och blåser ute så att de 15 minusgraderna känns som -25!

Varken juldagen eller annandagen har bjudit på något inbjudande väder för utevistelse. Men varje kväll så har jag tagit vovven och gått en långprommis. Som jag gjort varje kväll, trots väderlek. Och med rätt musik i öronen och den rätta vintermunderingen på så kan man gå nästan hur långt som hellst! Sen att omgivningen ser ut som en vintersaga, nästan overklig, gör ju oxå det hela lite lättare! 

Som ni såg i det tidigare inlägget så har snön fullkomligt vräkt ner de sista dagarna. Bilden är tagen för knappt två dygn sen så föreställ er ett par decimeter till på det där!!! Det verkar inte finnas någon hejd och det har varit lite svårt att ta sig fram i all snö. Både jag och Jimmy har kört av vägen dessa dagar. Jimmy blev tvungen att bli bärgad vilket jag klarade mig från. Tack o lov måste jag väll säga så jag slipper bli retad för en livstid framöver :)!

Här kommer några pics från kvällens dopp...

...helnöjd kille i brillor!
...får hjälp med hårtvätt av den hjälpsamma systern
...och att skölja bort schampot
...kolla vattennivån i glasögonen :)!

Kommentarer
Postat av: Lisa

Jag handlade också på cyberphoto men tog erbjudandet med det lite bättre orginalobjektivet samt väska och minneskort för 4995:-. Känns mycket bra, nu är det bara att vänta, gissar att det kommer att ta ett par dagar extra när det är så mkt helgdagar.

2009-12-29 @ 16:41:02
URL: http://maltelisa.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0