Lugnet har infunnit sig i Båtvik

Lugnet som nu råder känns både himlarns skönt och riktigt trist. Från att ha varit 8 personer i huset i en vecka till att vara endast 3 märks av ganska tydligt. Agnes sörjer redan sin idol, kusin Lina, som vi gärna kunde behållit en livstid som barnvakt :)!

Tänker tillbaks på det vi hunnit med under veckans gång o det är minst sagt inte så lite. Lugna slapparstunder och softa filmkvällar har varvats med bl a pulkåkning, shopping, skoteråkning, pimpelfiske, badhusbesök, grillning, hästridning och mycket, mycket annat. 




När Stockholmsfamiljen styrt kosan söderut så borde alla städgrejjer åkt fram men att vara inomhus när solen visar sig från sin bästa sida och termometern bara visar någon minusgrad borde vara straffbart. Så vi blundade för alla dammråttor och miljarder leksaker som ligger spritt ÖVERALLT o packade ner Agnes i vagnen för en långpromme. Sköööönt som tusan var det! Ja om man bortser från alla sammandragningar som gör att promenadtakten inte är som den brukar. Vanligtvis så brukar jag skälla på Jimmy när vi är ute och går att han går för långsamt men nu var det definitivt inte så. Gud i tider vad jag ska promma när bebisen är ute ur magen och sammandragningarna är ett minne blott! LÄNGTAR!!!

Ikväll så blir det förstås melodifestivalen i vanlig lördagsanda. Jag tror att det blir att inhandla lite snacks och lägga sig horisontalt i soffan och bara känna lugnet. Det känns i "gammkroppen" att man hushållit 8 personer den sista veckan!

Kommentarer
Postat av: Anna B

Njuter som vanligt av dina vackra bilder. Njuter av solens sista strålar. Njuter av att läsa om din dag! Tänk så mycket man kan njuta... Önskar dig en soffkväll att vila ut med... Kram Anna

2009-02-28 @ 16:51:29
URL: http://skrivanne.wordpress.com
Postat av: Annelie

Schlager blir det här med :-)

2009-02-28 @ 17:10:52
URL: http://anneliehansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0