GRAVID

Neeeeej...jag är inte gravid igen :)! Inte på det här århundrandet iaf!!!


När jag ser på de här bilderna så kan jag tycka att det känns så himla trist att jag inte kände mig så fin som faktiskt tycker att gravidmagar är. Inte under någon av mina två graviditeter har jag kunnat känna det. Ja, bortsett från "mellanmånaderna" då när magen precis börjat växa och inte blivit så stor som den är på slutet. Fast det är knappt då heller som jag uppskattat magen. Tyvärr :(! 

På de här bilderna så är jag i vecka 38 och kände mig som en valross. Jag hade som ni kanske minns att jag skrev tidigare inte tänkt gå med på den här lilla fotograferingen. Idag så är jag sååå glad att jag gjorde det. Men det är tack vare Lisa, Frida & Martina som peppade mig att ställa upp som jag gjorde det. Och Ida förstås :)!

Den här dagen så var jag helt färdig...Jimmy var ju på bortajobb den veckan och jag var så slut att jag kunnat betala stora summor för att komma bort från allt i ett par veckor. Eller krypa ner under täcket och inte stiga upp förrän bebisen var ute. Allt kändes pest, kroppen var så tung och graviditeten tycktes aldrig ta slut. Men det gjorde den ju :)! Och nu, när jag sitter med min Manne i famnen och får dom där underbara svarsleendena eller när han har kurat ihop sig sovandes på mitt bröst och man hör hans små andetag så känns varenda helvetesvecka under graviditeten som hur värt det som hellst! Det är tur att man får något helt fantastiskt för den jobbiga tiden!

...det här är nog min favoritbild! Jag är grymt imponerad att Ida lyckades få någon bra bild där Agnes med för hon var inte så het på att vara med och bli fotad den dagen.


...cool vinkel


...bara "lilla" jag


...den här bilden tvekade jag på att visa men va fan, folk har väll sett en bh tidigare och jag har ju tidigare lagt ut bikinibilder och vad är skillnaden???


...attack!


...watch out för kanonkulan!!! Det är helt galet att magen kan bli så här stor utan att huden spricker!!! Kroppen är rätt fantastisk när man tänker efter :)!



...Ida testar ljuset lite!

TUSEN TACK SNÄLLASTE IDA för bilderna!!!

Kommentarer
Postat av: Sandra

Så fiina bilder på dig och ditt lilla busfrö! Tack för att du visar upp dem. :-)

Ha en fin vecka, kram.

2009-07-06 @ 15:34:23
URL: http://aresmamma.blogspot.com
Postat av: Annelie

Min hud kunde inte. Tigerränder på magen resten av livet.

2009-07-06 @ 17:46:40
URL: http://anneliehansson.blogg.se/
Postat av: Anna B

Det är ju galet vackra bilder! Tänk sån tur att man kan ha så duktiga vänner som du har! Hoppas kvällen blir lugn för dig! Kram Anna

2009-07-06 @ 18:20:38
URL: http://skrivanne.wordpress.com
Postat av: Frida

Ja vilken tur att du tog ditt förnuft till fånga och lät dig fotograferas! SUPERFINA bilder som blir ett fint minne för livet. Roligt! =)

2009-07-06 @ 18:46:13
Postat av: linda bystedt

Du är såå vacker johanna både med å utan mage..tack för att du bjuder så av dig själv..kram

2009-07-06 @ 20:44:19
Postat av: Pia

Superfina bilder! :)

Säger som alla andra: tur att du gick med på att bli fotad!

2009-07-07 @ 03:47:26
URL: http://piabur.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0