Mera höstfix

Vi har bara haft barnvakt över natten till våra barn då vi verkligen behövt det. Dvs när vi åkt bort o det inte varit läge att ta med kidsen. Varför skulle vi annars ha barnvakt? Det är ju inte så att vi ber om barnvakt bara för att sitta hemma och uggla. Men igår så sov Agnes över hos sin farmor i hennes husvagn. Inte för att vi skulle bort utan för att farmorn i fråga ville det. Så det blev en ny upplevesle...alltså att ha barnvakt o inte ha några planer. Det kändes väldigt märkligt. Märkligt men faktiskt riktigt skönt!

Vi lagade till en riktig lyxmiddag på kalvfile och guditider vad vi åt...och åt! Sen bar det av till Sandra & Jerry i Lundbäck. Där hade Jerry eldat igång bastun åt oss tjejer och som Sandra sa...basta ALDRIG med en finne! Shiiiit vad vilken hetta det var i bastun!!! Sandra satt mest utanför och kippade efter luft, haha. Ja jag med till slut :)! Sen blev det ett par omgångar pictionary och rappakalja innan fårrden gick hemmåt i den mörka natten.

Denna dag har spenderats ute i det underbara höstvädret :)! Började med att avverka 7 kilometer skogsväg...skönt och MYCKET VÄLBEHÖVLIGT! Sen har vi pysslat på med lite allt möjligt på gården...fönsterputsning, rabattfix och lite mera höstplanteringar. Det är så kul att göra fint i krukorna nu när sommarblommorna gjort sitt för i år. 

  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0