Stockholm del 1

Nu är vi på hemmaplan igen efter en vecka i våran fina huvudstad. Skönt men samtidigt lite trist att va hemma igen. Det har inte gått någon nöd på oss under den gångna veckan det är ett som är säkert...god mat o gott sällskap har förgyllt våra dagar. Som jag skrev så delade vi upp våran tripp och var tors-sö hos Polle & Linda för att sedan våldgästa Jimmys bror m familj sö-tors.

Här kommer några pics från vistelsen på Gräddhyllan, dvs hos Polle & Linda...


...gulligaste Ebba, en månad gammal!



...Linda å Ebba



...Agnes & Lilly

Tyvärr så skulle ju, som jag nämnde tidigare, Manne gå o bli sjuk under våran Stockholmssemester. Han har låtit/låter som en gammal skördetröska i luftvägarna och febern har kommit o gått under veckan. Skittrist när man är borta. Men han har hållit skenet uppe bra trots omständigheterna. Flygresan hem igår var spännande att se hur hans snorfyllda skalle skulle klara men inte enda ett pip från lillgubben. Tur det för övriga passagerare i det nästan fullsatta planet :)! 


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej och välkomna hem igen! Så söt lilla Ebba är!! Och resten av barnaskaran också för den delen. Hoppas Mannegrabben har kryat på sig.



Jag svarar här istället för sms, det blir så långt att skriva :-) Självklart går det finfint att boka in ett party någon fredag framöver. Nyheterna är på ingång nu i september så du får bestämma själv om du vill vänta tills dess eller om du vill ha party redan nu? De flesta smyckena kommer att finnas kvar men det kommer ju några nya så det kanske kan vara kul att kolla in dem också? Men du bestämmer :-)

2009-09-06 @ 13:21:09
Postat av: Annelie

Det är väl inte svinis han fått?



;-)

2009-09-06 @ 22:33:17
URL: http://anneliehansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0