Dagens middag
...blir en asiatisk kycklingfiléwok!
4 kycklingfiléer
1 gul lök
1-2 vitlöksklyftor
2 paprikor i olika färger
olja
1 burk kokosmjölk
2 msk ostronsås
salt
1-2 tsk sambal oelek
Skala och hacka lök och vitlök.
Tärna paprikorna.
Strimla kycklingfiléerna.
Fräs allt.
Tillsätt kokosmjölken, ostronsåsen, sambal och salt.
Låt puttra i ca 5 minuter.
Servera med ris eller nudlar och sallad!
Hur gott som hellst och allra bäst...går supersnabbt att tillaga!!!
4 kycklingfiléer
1 gul lök
1-2 vitlöksklyftor
2 paprikor i olika färger
olja
1 burk kokosmjölk
2 msk ostronsås
salt
1-2 tsk sambal oelek
Skala och hacka lök och vitlök.
Tärna paprikorna.
Strimla kycklingfiléerna.
Fräs allt.
Tillsätt kokosmjölken, ostronsåsen, sambal och salt.
Låt puttra i ca 5 minuter.
Servera med ris eller nudlar och sallad!
Hur gott som hellst och allra bäst...går supersnabbt att tillaga!!!
Kommentarer
Postat av: linda bystedt
låter som perfekt söndags mat.. ska testa redan i dag...
Postat av: Bettan
Lät ju supersmarrigt, måste testa!
Trackback