Picknick i solen

Vi har varit på en liten utflykt i afton! Två mycket glada barn och en väldigt slut mamma. Batterierna är på lågvarv just nu och jag fick bittert ångra att jag tidigare idag lovat 3-åringen en utflykt efter middagen!!! Ett löfte till en 3-åring går typ inte att bryta!

Idag så jobbade Jimmy sitt sista arbetspass i Luleå på 4 månader! Gissa om jag har en nöjd sambo just nu!!! Fast jag tror att han glömmer att han kommer att få jobba här hemma istället :)! Städa, diska, laga mat och framför allt...sköta två små kottar! Utöver detta så planerar han att hinna med att måla klart huset+garaget+lillkåken, fiska, grusa hela infarten, sätta upp all belysning ute, fiska, bygga en grillplats, bygga i våran blivande tvättstuga, jaga, fiska ännu mera mm mm. I wish him luck :)))!


Kommentarer
Postat av: Sara

Haha, min karl verkar ha samma typ av tidsoptimism som din... =)

2010-06-01 @ 22:29:14
URL: http://kaipiyonet.blogg.se/
Postat av: Annelie

Hihi, han kanske kraschar hårt i verkligheten ;-)

2010-06-01 @ 23:01:19
URL: http://anneliehansson.blogg.se/
Postat av: Pia

Är det nån som klarar allt det där så är det väl just Jimmy? Han verkar orka hur mkt som helst!



(kanske snarare har problem att ta det lugnt?)



Hoppas du är lika laddad på jobb som J är laddad på att vara pappa"ledig"! :)

2010-06-02 @ 00:13:13
URL: http://piabur.blogg.se/
Postat av: Pia

ps,

har lagt upp tre bilder på manne o kon från i lördags på min blogg, fotosidan.

2010-06-02 @ 00:13:50
URL: http://piabur.blogg.se/
Postat av: Sandra R

Jag hoppas att han hinner vara med barnen också. Passa på nu när de är små och han har all tid i världen med bara dem. All tid för dem och hushållssysslorna.



Jag vet - det där med att lova en sak och leva upp till den när verkligheten egentligen inte stämmer. Det är kaos med små stora barn.



Ha en härlig dag, kram

2010-06-02 @ 09:27:56
URL: http://aresmamma.blogspot.com
Postat av: Annelie

Går bra med lchf! Men jag slarvar aningens så det är inga 3 kg per vecka längre.

2010-06-02 @ 11:07:55
URL: http://anneliehansson.blogg.se/
Postat av: Gabriella Sjödin

Du har väl inte missat SM i Picknick?



Vi ser att du är en person som gillar sommaren och picknick och tror därför att det här skulle kunna vara en perfekt tävling för dig. Se mer information från pressmeddelandet nedan.



Gabriella Sjödin, Star PR



PRESSMEDDELANDE



Har du aldrig vunnit SM? Nu har du chansen

Den 11 juni går startskottet för SM i picknick, som arrangeras av GoGreen. Allt som behövs är att man delar med sig av sitt smultronställe och ett gott tips för picknickkorgen. Svenska folket kommer att rösta fram 21 länsvinnare, och en av dessa kommer att utses som SM-vinnare. Inte bara äran står på spel utan även en inspirerande matresa för två i Europa.



Picknick betyder att äta utomhus, oftast på ett enkelt och okomplicerat sätt tillsammans med goda vänner och familj. För många är picknick en frihetskänsla och maten smakar ännu bättre då den intas halvliggande på en filt i det gröna. Från den 11 juni arrangerar GoGreen SM i picknick. Tävlingen pågår till och med den 30 augusti.



– Vi vill inspirera människor att njuta av god och hälsosam mat tillsammans med dem man tycker om på ett naturligt och enkelt sätt. För mig finns det inget bättre än att ta tillfället i akt och njuta av en solig kväll eller en ledig helgdag med en picknick, säger Ankan Lindén, kock hos GoGreen och ordförande för den jury som utser vinnaren.





Tävlingen går till som följer:



1. Den som vill delta laddar upp bild på sin favoritplats, döper platsen och tipsar om något att bjuda på* under sin picknick på www.gogreen.se/picknicksm.

2. Svenska folket röstar på den plats som de tycker är bästa picknickplatsen, så tipsa gärna vänner och familj om att rösta på dig. De platser som har flest röster i respektive län den 30 augusti 2010 vinner länsmästerskapen och går vidare till finalen.

3. En jury med kocken Anders (Ankan) Lindén i spetsen utser en vinnare i SM i Picknick. Det som bedöms är plats och picknicktips.

4. Vinnaren presenteras på ett event i Stockholm den 11 september och får då, förutom äran ta emot en check som ger vinnaren möjlighet att uppleva matkulturen på nära håll i ett valfritt land i Europa.



För att följa tävlingen, rösta och få mer information om tävlingsregler, se www.gogreen.se/picknicksm



* Du behöver inte vara kock för att göra detta, välj bara din favoritprodukt från GoGreens Ready to Serve sortiment och tipsa vad den passar med, som GoGreen Salsa Mediterranean på en baguette med färska grönsaker.



För mer information:

Om GoGreen: Victoria Bätz, Nordic Brand Manager GoGreen, e-post: [email protected],

mobil: +46 709 27 87 75

Om tävlingen: Linda Bühlmann, Star PR, e-post: [email protected]: 08-545 29 860,

mobil: 070-790 58 88

2010-06-16 @ 10:14:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0