Härliga hektiska dagar

Ikväll är jag trött. Riktigt trött men så otroligt nöjd med de sista dagarna. Jobbade 8 pass, varav de två sista natt, på raken. Ett 4-årskalas plus ett midsommarfirande på det och sen dog mina batterier. Men det har det varit värt :)! Batterierna är snart laddade igen!

Vilka superhärliga dagar vi har haft! Kalaset blev mycket lyckat och Agnes visste knappt till sig över studsmattan. Hon förstod inte riktigt att hon faktiskt skulle få behålla den, haha. Förutom studsmattan så fick hon massa fina presenter från släkt o vänner.
TUSEN TACK alla!!!   

Och vädret igår, herregud, det kunde verkligen inte ha blivit bättre. Jag o Sandra konstaterade att vi inte haft så fint väder någon midsommar på 8 år. Efter jag sovit några timmar efter nattjobb så blev det sillunch, jordgubbar och små grodorna på byns årliga firande. Shit vad folk det var där...jättekul! På aftonen så återvände vi till samma plats för grillning, kubb men tack & lov ingen mer dans. Det blev en riktigt lyckad midsommar med andra ord :)!

Idag så har energin varit minimal och jag och Helena har slöat i soffan nästan hela dagen innan vi åkte till Sandra och gänget med massa pizzor. En lagom händelserik dag för trötta männsikor som inte är lika pigga som man var efter ett midsommarfirande för 10 år sen.  Ikväll så är jag helt solo här hemma. Ja bortsett från mina sovande barn då! Jag struntar i disk o tvätt som borde tas hand om och fortsätter soffhänga :)!  

Här kommer några pics från de senaste dagarna...









Hur har eran midsommar varit?


Kommentarer
Postat av: Linda J

Åh, fina Ni på sista bilden!!!

2010-06-27 @ 20:42:32
URL: http://lillyojag.blogg.se/
Postat av: Åsa

Låter som en underbar midsommar!

Vi hade det toppen vi med, ute i skärgården med både stora och små. Innehöll alla roliga "måsten" :)



Du och Manne är fantastiskt fina på sista bilden!!

Kram!

2010-06-27 @ 22:46:24
URL: http://asasminnen.blogg.se/
Postat av: Johanna

TACK snälla ni :))))

2010-06-28 @ 01:22:16
URL: http://johannaagnes.blogg.se/
Postat av: Sandra R

Sköna midsommarbilder! Håller med de andra, du och sonen är så fina tillsammans. Det är inte ofta vi får se dig och barnen på en och samma bild.



Vår midsommar var lugn, bara vi här hemma. Traditionell mat, Are åt senapssill så det stod ur öronen på honom. :)



Ha en fin vecka, kram.

2010-06-29 @ 08:52:30
URL: http://aresmamma.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0