Hem ljuva hem

Hur mycket jag än hade velat stanna kvar på underbara Cypern imorse när väckaren ringde kl 03.45 så kändes det riktigt bra att stiga in i det ack så kalla huset i Båtvik i em. Borta bra men hemma bäst kallas det väll?!

Vi har haft en fantastisk vecka i den 30-gradiga värmen! Bortsett från sopbilar och tuppar som väckte en mitt på natten, lite myror på hotellrummet och lite off läge på hotellet så har jag ingenting att klaga över. Ja det skulle vara stocken till kudden som jag sov på och som gav mig looots of ryggont då. Men det känns ändå som bagateller i det stora hela.

Vi har haft toppenväder hela veckan. Gjort 3 utflykter till Aiya Napa varav två på deras fina stränder och en tjejshoppingtripp. Annars har vi bara softat på våran närmsta strand, ätit och druckit gott och verkligen varit turister. Största frågan för dagen har varit vart vi ska äta på kvällen :)! Sådana problem är helt klart ganska lättsamma att leva med!

Sällskapet har inte kunnat vara bättre! Och uppkäftigt nog så visade sig när vi kom fram att vi bodde dörr i dörr med Polle & Linda! Hur lyckat var inte det då??? Hotellet består nämligen av flera fristående byggnader och vi bokade resan på olika dagar och från olika flygplatser. Hur stor är chansen att hamna så nära varandra då? Jessika och hennes familj bodde i en annan byggnad.

Här kommer några bilder från våran lilla kamera i väntan på att jag tankat in bilderna från systemkameran...















Sen det bästa av allt...att hämta hem vårat minsta troll idag som varit hos farmor o momor den gångna veckan! Oj som vi längtat etfer honom! Men så här i efterhand så ångrar jag inte att han fick stanna hemma. Och det var något som jag var lite rädd att jag skulle göra. Men det var inte förrän igår, när vi visste att vi skulle få träffa honom så snart, som längtan blev lite jobbig. Nu är han iaf på plats i hemmet och jag hoppas han inte har blivit alltför förvirrad av alla flyttningar hit o dit. Img väntar ju första inskolningsdagen på dagis! Tänk att våran lillpropp ska bli en dagiskille!?!! Herregud!

Kommentarer
Postat av: Annelie

Ser fantastiskt ut!

2010-10-11 @ 22:50:12
URL: http://anneliehansson.blogg.se/
Postat av: linda s

Åååååh, härliga bilder!!! Nu längtar jag ännu mer till vår Gran Canaria-tripp i november!!!

2010-10-11 @ 23:10:47
Postat av: Bettan

Vilka härliga bilder! Hihi, du ser ut att ha samma pigment som mig - först röd som en kräfta men sedan brun.

Vill också åka på en sol-och-bad-semester men det får bli nästa sommar då vi kan lämna bort barnen till morfar och mormor. .-)

2010-10-12 @ 07:19:43
URL: http://wigenstam.blogg.se/
Postat av: Nattie

ni verkar ju haft det kanon :-) Vart i Cypern va ni? Jag har ju varit både i Ayia Napa och Fig Tree Bay, och måste då säga att Ayia Napa var bättre. Både vattnet och staden :-)

2010-10-12 @ 08:12:43
Postat av: Frida

Åhhhh... Låter ju alldeles supernice! =)

2010-10-12 @ 09:41:30
Postat av: Åsa

Åh, så härligt det ser ut!

2010-10-12 @ 19:26:04
URL: http://asasminnen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0