Dubbelt så gammal som i fjol

Våran kung! För kung var just vad Manne var hela fredagen den 22:a april. Herregud vilken fröjd för ögat att se den glädje som han utstrålade. Lyckan visste inga som hellst gränser! "Lilla släkten" på nätta 24 personer inklusive några bonusar var förbi och uppvaktade honom under aftonen. Vilken dag det blev för våran lille jubilar som fullkomligt däckade i sin säng vid 21-tiden!
Lördagen spenderades ute i det ljuvliga vädret. Wow vilka dagar vi har nu! På afton samlades vi för att grilla hos kusinerna i Lundbäck. Mycket trevligt!

Även söndagen bjöd på solsolsol och en härlig utedag. Vi förberedde bl a för uppsättning av mitt nya växthus, wiiiie! Studsmattan skruvades ihop och Jimmy påbörjade bygget av en ny gungställning och sandlåda. Sen bar det av på cykel till Byske och middag hos mamma o pappa. Agnes cyklade, stolt som en tupp, hela vägen (sammanlagt ca 13 km) på sin nya cykel.

Sen avslutade jag påskhelgen med 2 jobbnätter. Det kändes faktiskt helt okej och lite påskjobbstimmar är ju inte helt fel i lönespecen =)!

Hoppas ni har haft en lika härlig påskhelg!

Kommentarer
Postat av: Sandra R

:) Vilken fin helg ni hade! Och vilken härlig inledning med Mannes födelsedag. Sool!Vår helg var kanon, söndagen blev en resdag och måndagen pyssel- och fixardag. (Det räknar vi bort eftersom solen överöst oss med värme och sken.)Ha en fin dag, kram!

2011-04-27 @ 08:03:37
URL: http://aresmamma.se
Postat av: Caroline

Hej!

Underbara bilder, tänk att tiden går så fort...

Nu är våra små babysar inte babysar längre, eller ja, det var ju ett helt år sedan de var det! Går nästan inte att fatta...

kram!

2011-05-03 @ 22:31:15
URL: http://familjensweetie.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0