Snåltarmen

Nu är veckans arbetspass avklarade och jag borde egentligen kunna ropa LJUVA HEEEEELG. Men...jag har tagit på mig att jobba natt imorgon. Trots att jag satt på jobbet i söndags och sa till mina kollegor att de inte skulle ringa mig till helgen hur kris det än var. Redan på tisdagen, två dagar senare, så nappade jag på denna extranatt. Men det är kval övertid vilket innebär en fin extraslant. Så ja, snåltarmen är mitt nya namn och så är min 6:e jobbhelg snart igång. Dock bara en halv den här gången =)!

I natt kommer Jimmy hem och nu hoppas jag att det inte blir några fler bortajobb på länge för honom! Den här veckan har varit lite slitig då min hälsa inte direkt varit på topp. Att rodda hem, jobb, två ungar och allt annat för den delen när man är sliten är inget drömläge. Men ungarna har skött sig kanonbra och dessutom somnat innan kl 19 i stort sett varje kväll så jag har faktiskt kunnat vila en hel del. Igår somnade jag kl 20 och sov till imorse. Sömn är verligen det enda botet när jag är krasslig.


Det har blivit flera härliga prommisar i veckan. Solen gör att man bara måste ut!!


Kommentarer
Postat av: Martina

Övertid är ju grymt. Det är då man får den lön man alltid borde ha! :)

2011-02-11 @ 10:45:08
Postat av: Johanna

Exakt Martina!!!

2011-02-11 @ 11:37:33
Postat av: Caroline

Hej där!

Oj vad du kämpar på! Men en extra slant kan man ha mkt roligt för! :-)

Ser ut som att det är vinterland hos er... hos oss är det barmark och gräs... fast inte länge till för nu vräker snön ner,

trevlig helg, hoppas du mår prima snart,

kram!

2011-02-11 @ 14:29:26
URL: http://familjensweetie.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0