Stockholm tur o retur, del 1

Med anledning av Jimmys storebrors giftemål i smyg i höstas så hade vi planerat en heldag med svensexa/möhippa/bröllopsfest som gick av stapeln i lördags. En överraskningsvisit som de så klart inte hade en aning om. Men resan och vistelsen där blev blev inte riktigt som vi tänkt oss.

Det började med att vårat plan som vi skulle åka med i torsdags kväll blev inställt. Så det blev att stiga upp före tuppen på fredagsmorgon, kl 04.30 närmare bestämt, för att istället åka med första flyget på fredag, Zzzzz.



...i väntan på:



Och så här såg det ut vid lunchtid, snark...



Ett besök på ett mycket soligt och varmt Skansen hanns med...








Mycket trevligt! Mindre kul var all tid som spenderades i bilköerna i Stockholm. Jag hade nästan glömt bort hur jävligt det kan vara! Efter en hel del svordomar från chauffören så hade vi iaf kämpat oss igenom köerna och kunde göra bort lite ärenden innan vi landade på första anhalten. Där väntade grillning, vin och massa bebismys!




Kommentarer
Postat av: Sarah P

Åh, vilka fina bilder du tagit. Speciellt den sista på bäbisen. Du är meeeer än välkommen till oss för lite fotografering oxå, du får väl se det som lite träning ;)

2011-05-02 @ 20:42:58
Postat av: Jenny

Åh, ser ju helmysigt ut!! Tur med vädret hade ni också. Kram.

2011-05-02 @ 20:48:46
Postat av: Sandra R

Vad synd med inställt och försenat flyg. Speciellt jobbigt med barn.

Fina bilder, den på Agnes när hon stajlar sig är rolig.

2011-05-03 @ 09:43:53
URL: http://aresmamma.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0