En röd Manne

När det kommer till barnkläder så är jag inte så knusslig när det gäller färger. Jag bryr mig inte om det skulle vara någon "typisk tjejfärg" typ rosa eller lila på Mannes kläder. Tvärtom så kan jag tycka att det är rätt fint i lagoma mått. Däremot så går blommor, kitty, volanger och annat krimskrams bort :)!

En färg som jag faktiskt tycker är väldigt fin på både pojkar och flickor är RÖD.  

Eller vad säger ni?



Imorgon så kommer Jimmy hem. Han har varit i Halmstad hela veckan på utbildning. Från början sas det tre veckor men det ändrades tack o lov till endast en! Jag blir ju så himla låst på kvällarna efter jag lagt barnen när han är borta, kan aldrig göra något utanför hemmet. Det är t-u-r att jag har vänliga själar i närheten som kommer hit o passar våra kottar så att jag kan komma ut någon gång! Ikväll så har t ex mamma varit här så jag kunde åka och spinna :)! Det är sådana här gånger, när Jimmy är borta vilket inte är helt ovanligt, som jag kan tacka gudarna att vi flyttade från Stockholm. För där hade vi inte haft samma backup som vi har här...så otroligt guld värt!!!

Kommentarer
Postat av: Tessan

Vaddå?? Jag finns ju här som backup! =)

2009-11-06 @ 00:12:33
URL: http://www.nogg.se/jerry
Postat av: Annelie

Ja, att bo med föräldrarna inom räckhåll när man själv blir mamma är faktiskt guld värt. Trevlig helg :-)

2009-11-06 @ 08:14:13
URL: http://anneliehansson.blogg.se/
Postat av: Jottan

Helt klart Ok att ha rött till killar, min son hade en knallröd Pop overall när han var liten och nu har han röda täckbyxor.

Rött är snyggt.

2009-11-06 @ 11:29:00
URL: http://jottan.blogg.se/
Postat av: Meta

Jag håller med dig, rött är fint på både tjejer o killar :-) när Tilde var liten hade hon mycket rött och varje gång hon hade det var det någon som sa han om henne... Jag förstod aldrig varför...



Vi gjorde precis som er, flyttade nära familjen när vi väntade första barnet (ni kanske flyttade tidigare förståss...) och det tackar jag gudarna för, utan familjen är man ingenting...

Kram på er

2009-11-08 @ 11:11:41
URL: http://frujarl.blogg.se/
Postat av: E m m a.

gud vilken söt bild!

din unge? :)

2009-11-08 @ 13:12:14
URL: http://ephotograph.blogg.se/
Postat av: Åsa

Superfint!

2009-11-10 @ 09:52:51
URL: http://asasminnen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0