Första dagen på egna ben...

Ja idag så är det första gången som jag lämnat Agnes ensam på dagis. Hon såg så himla liten ut där hon stod ute på lekgården. Önkar att jag kunde vara hemma mkt längre med min lilla plutt men det är bara att bita i det sura äpplet. Sen vet jag att hon kommer att älska att vara där och jag känner mig dessutom nöjd med just det dagiset hon börjat på och även med personalen som jobbar där.

Jag lämnade henne kl 9.30 och ska hämta kl 13.30. Det har varit en lite konstig inskolning då vi bara varit där ca 1-1,5 tim/dag i 5 dagar och första lämningen blir så lång. Förra veckan så var vi bara där en dag pga Agnes magsjuka plus att hennes inskolningsfröken är ledig vissa dagar.
Jag blev tvungen att ringa min chef i fredags och höra om jag kunde vara föräldra ledig ons och tors denna vecka då inskolningen blivit släpande. Det är så skönt att jag har en så tolerant o förstående chef som själv har småbarn. Stort plus! Så fr o m denna vecka så är jag back in buisness på jobbet igen och mina alltför goda dagar hemma är över *snyft*. Fast jag är mer än nöjd och det känns helt ok att börja om igen. Nästan alla mina mammalediga kompisar har ju oxå börjat om att jobba.

Själv så är jag inte helt kurant ännu. Har noll aptit och tycker allt är äckligt. Gårdagens intag rann rakt igenom mig och idag har jag inte fått i mig nått alls. Ska försöka mig på någon lättare lunch innan jag åker och hämtar Agnes.

Kommentarer
Postat av: Lillemor

Hahaha har ju sett att de finns fler än min far som kallas "Bobby Fix":-)

2007-11-05 @ 19:23:54
Postat av: Lillasysteryster

Visst är det vemodigt när barnen börjar på dagis!? Den lugna hemmatiden är ju därmed för alltid över... *buhuuu*

Hoppas du kryar på dig! Magsjuka är ju inget vidare!

2007-11-06 @ 19:34:02
URL: http://lillasysteryster.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0