Året som gått

Jag har försökt knåpa ihop lite minnen & händelser från det gångna året. Här kommer glimtar från vårat 2009...



...året fick ingen lysande start med sjukdomar som bara avlösta varandra. Det kändes tamejfan inte som att vi var annat än sjuka i januari och större delen av februari! Jag har aldrig varit så risig och sjuk så länge som jag var då.

Jag var ju dessutom i detta tillstånd:

...hemska graviditet! Jo det var faktiskt så det kändes! Ett halvårs (första 3 månaderna var faktiskt helt ok) pina med sammandragningar from hell och en otymplighet utav denna värld! Det var ju för tur att resultatet var alldeles underbart♥!!!

Ingen bra start på 2009 med andra ord men det blev faktiskt bättre en bit in på året!

I februari så åkte vi till Stockholm och fick bl a lukta på den här skönheten. Tim, barnens kusin, som då var 3 dagar gammal...



Vi hann även med ett par dagar på Gräddhyllan under vårat besök i Stockholm! Där var Agnes med om sitt första försök på skrillor. Ett väldigt misslyckat sådant kanske bör tilläggas :)! För som hon sa "skridskorna fungerar inte!!!". Nu i vinter när hon prövat så har hon däremot insett att de inte åker av sig själva, haha!



Stora tjejen slutar med blöjor...


När mars kom och våra sjukdagar äntligen minskat så blev det massor med underbara besök på havet i vårsolen.



Sen har vi det t v e k l ö st starkaste minnet från 2009. Jag tror ni misstänker vad jag syftar på! För min graviditet tog faktiskt slut. Även om jag inte trodde det själv :)!




...efter en väntan som kändes mycket längre än en evighet så kom han äntligen. Den 22 april kl 03:45 som ett skott efter en 2,5 timmars lång förlossning (eller en 2,5 timmars lång värk rättare sagt).

VÅRAN ÄLSKADE OCH MYCKET EFTERLÄNGTADE MANNEPROPP!



Besök från Stockholm som ville spana in våran 8 dagar gamla prins...


Mer besök från Stockholm blev det i maj. Moster Tessy besiktar systersonen.


Vi firade en 3-åring i slutet av juni...



Tre dagar efter 3-årskalaset så var det dags för Mannes dop. I 27-gradig värme, phuuuu!





SEN VÄNTADE EN LÅNG & HÄRLIG SOMMAR MED MÅNGA STRANDBESÖK, FLERA DOPP I HAVET, LITE FÖR MYCKET GÅRDSFIX & ALLDELES FÖR FÅ BÅTTURER!



Bröllop nr 1 i Luleå. Första gången vi hade barnvakt till Manne (som då var 2 månader) över natten.


Trevligt besök från Stockholm...


Ovanligt många besök på byns pärla, bastuflotten!


Våran gård, hm slagfält, som den såg ut (noterade SÅG UT) under stora delar av sommaren!


Tog mig mod och klippte av mig håret! Inte en dag försent :)!


Man kan ju lugnt påstå att det föddes ett nytt intresse hos unga fröken Dahlberg denna sommar!!!


Bröllop nr 2 i Boden.


Besök av fina vänner från Boden...


Vi åkte till Stockholm för att bl a träffa den här lilla prinsessan som då var 1 månad gammal.


Hösten bjöd på det finaste väder man kan tänka sig. Vi bodde i stort sett ute hela september och oktober! Däremot så blev det ingen vidare bärlycka i år då skogens blåbär lyste med sin frånvaro!



Lilla timmerstugan flyttade in på våran gård och blev ett kärt och uppskattat tillhåll.


Sen kom november som borde ha kunnat strykats ur almanackan detta år. Det regnade i stort sett hela månaden och soltimmarna var obefintliga!!!

December och besök av två SÖTA systrar från 08 med familj!



Jag får förstås inte glömma alla andra fester som varit under årets gång som jag inte nämnt ovan. Det blev inte mindre än tre 30 årskalas, en bröllopsfest, några surströmmingsskivor, kräftkalas och många, många fler roliga tillställningar. Och inte att förglömma den vansinnigt myggiga, kalla men mycket trevliga midsommaraftonen. Fotokursen är också ett positivt minne som jag har med mig från 2009. Tack o lov så var 2009 förskonat från dödsfall i närmaste kretsen. Jag hoppas innerligt att jag får skriva så nästa år igen!!!

Det var delar från mitt år. Ett riktigt bra år med facit i hand (nu har jag förträngt början på året)!

Det blir spännande att se vad 2010 tänker bjuda på. Det jag vet redan nu är att jobbet kallar igen och Jimmy tar över hemmabiten, dagisinskolning för Manne till hösten och några Stockholmsresor (både ensam och med familjen) och förhoppningsvis en resa till Göteborg i vår...sen får vi se.

Hur har ditt 2009 varit?

 


Flottsoppa

Ikväll så har vi varit hos svärmor som bjudit på köttsoppa. Där var det fullt ös med en massa hundar och massa barn som alltid när vi är där. Det var kul att träffa Martina och Valle som är på norrländsk mark igen!

Eftersom köttsoppa inte är helt okej i matväg för mig just nu så fixade jag ihop en egen soppa när jag kom hem. Min absoluta favoriträtt just nu som jag aldrig verkar bli less. Jimmy kallar den för flottsoppa och helt fel har han inte för den innehåller bl a massa parmesanost, grekisk vitlöksost (färskost), lök, broccoli, minst ett paket stekt finklippt bacon och vispgrädde! MUMS!!!

                                   

Kalla dagar

Det finns en fördel med att ha hund i huset. Det är att det inte finns några ursäkter för att inte gå ut när det är dåligt väder. För trots allt så är det ju faktiskt hur skönt som hellst när man gått den där promenaden som kändes så motig då det är kallt och blåser ute så att de 15 minusgraderna känns som -25!

Varken juldagen eller annandagen har bjudit på något inbjudande väder för utevistelse. Men varje kväll så har jag tagit vovven och gått en långprommis. Som jag gjort varje kväll, trots väderlek. Och med rätt musik i öronen och den rätta vintermunderingen på så kan man gå nästan hur långt som hellst! Sen att omgivningen ser ut som en vintersaga, nästan overklig, gör ju oxå det hela lite lättare! 

Som ni såg i det tidigare inlägget så har snön fullkomligt vräkt ner de sista dagarna. Bilden är tagen för knappt två dygn sen så föreställ er ett par decimeter till på det där!!! Det verkar inte finnas någon hejd och det har varit lite svårt att ta sig fram i all snö. Både jag och Jimmy har kört av vägen dessa dagar. Jimmy blev tvungen att bli bärgad vilket jag klarade mig från. Tack o lov måste jag väll säga så jag slipper bli retad för en livstid framöver :)!

Här kommer några pics från kvällens dopp...

...helnöjd kille i brillor!
...får hjälp med hårtvätt av den hjälpsamma systern
...och att skölja bort schampot
...kolla vattennivån i glasögonen :)!

Hej mitt vinterland

Det verkar aldrig sluta snöa! Helt galet med alldeles underbart om ni frågar mig :)!!!


JULEN 2009

...kan jag definitivt inte klaga över!

Maten räckte till alla och verkade uppskattas! Agnes var helt lyrisk...hon har i över ett halvårs tid önskat sig en Hello kitty-sparkcykel och en gunghäst och bägge sakerna hade bl a tomten med sig i år. L Y C K A!!! Jag hade nog oxå varit rätt snäll i år för tomten hade med sig en kameraväska som jag så länge suktat efter! TUSEN TACK snälla tomten!


...kolla in dojjorna! En m-y-c-k-e-t uppskattad julklapp av Veronika med familj! "Titta mamma nu har jag oxå klackskor!!!". En supernöjd fröken!


...Manne var superstilig i vitskjorta & väst!



...julklappen från Martina & Jonny! Ett snickarbälte som hon fullkomligt älskade (och för övrigt knappt haft av sen hon öppnade paketet)!!! Hon till o med sov med det i natt!
 


...SPARKCYKELN!!!


...värdinnan bakom all julmat...moi!

Idag så har vi en riktig slappardag. Jag har fortfarande inte kommit ur pyjamasen ännu :O! Skönt att bara känna lugnet efter allt pyssel inför gårdagen! Jag ska strax ta vovven och bege mig iväg på en långprommis och ikväll väntar ett besök i Lundbäck för att uppvakta lilla Astrid som fyller 2 år idag!

Har ni haft en bra jul?


Dan före dopparedan

Jädrans så effektiv jag har varit idag! Jag hann med nästan allt på min lista plus en hel del annat. Okej, skippade "lite" av städningen och tänkte överlåta resten till J, hehe. Img så har jag eventuellt funderat på att ta med mig Agnes och åka till kyrkan på fm. Ja ni läste rätt...KYRKAN. Det hör verkligen inte till vanligheterna vill jag lova men en kör ska sjunga julsånger vilket kan vara rätt så mysigt dagen till ära. Agnes har dessutom aldrig varit i en kyrka så det blir nog kul för henne. Jimmy han lär jag inte få med mig :)!

GOD JUL PÅ ER!!! Hoppas ni får en riktigt mysig dag med era nära o kära!

                                                               

 

                                               


Dan före dan före dopparedan...

...och jag börjar ha läget under kontroll! Något så när iaf! Sista julklapparna inhandlades och slogs in igår så därmed kan jag pricka av det på min långa lista. Imorgon blir det nog den intensivaste dagen under hela julen för då ska jag hinna med att...

  • koka en porterstek (julklapp till farfar)
  • baka en kaka (även den julklapp till farfar)
  • göra efterrätten inför julafton
  • storhandla
  • städa!!!
  • dopp i grytan & uppesittarkväll hos svärmora (inte så ansträngande kanske men det innebär att jag inte har kvällen till förfogande att göra allt jag måste hinna)

Idag så har jag gjort en till laddning av Rocky roads (TACK för tipset Helena!). De jag gjorde i fredags är redan slut :O! Oj så nära jag har varit att smaka ur dom för dom verkar helt fantastiskt goda! Men men, dumt att sabba när jag hållit mig från socker så här länge!

Manne blir 8 månader idag! Lillgubben börjar bli stor nu! Han har blivit en riktig latpropp som bara sover känns det som. De senaste 2 veckorna så har han aldrig sovit mindre än 7 timmar på dagen. En del gånger delar han upp sovpassen på 3+4 timmar eller så sover han 7 timmar i streck. Igår t ex så la jag honom 9.45 efter han varit vaken i knappt 2 timmar och fick väcka(!) honom kl 16.45. Jag fattar inte hur det är möjligt att sova så mycket!


Fjärde advent

Började dagen med en jättemysig grötfrukost (ägg å bacon för min del) och tända ljus. Vi har missat att tända ljus i adventsljusstaken 2 helger på raken så vi hade lite och elda i kapp :)! Sen begav sig Jimmy, Agnes och vovven iväg till skogen med geväret & sågen i högsta hugg. De var ute i över 4 timmar och kom hem alldeles rosiga om kinderna. Själv så passade jag på att storastäda hela huset i min ensamhet och det kändes inte helt fel att ha gjort så här några dagar innan jul! 

Annars så råder lugnet här hemma idag. Vi gör inte många knop och det är väldigt skönt med tanke på sista tidens ganska pressade schema. Jag ska iväg och träna ikväll. De har en julavslutning med ett hopkop av lite allt möjligt. Jag kommer att gå på spinning, step-up och pump. Härligt att få köra lite slut på sig själv! 


 

Manne har missuppfattat det här med gåstolen. Han kör ståträning istället för gåträning! Han ser för jädra rolig ut när han står och svajjar och försöker hålla balansen. 



Ska denna farbror någonsin börja krypa? Jag synar det!!! Magläge är fortfarande inte så uppskattat.


Snart lördag

Nu är fredagskvällen nästan över och jag överlevde...trots avsaknad av idol :)!

Tiden har bara flygit iväg och det här är faktiskt första gången på hela kvällen som jag sätter mig. Vi kom hem vid 19-snåret och sen har julklappar slagits in och julgodis bakats hej vilt. Tro det eller ej men jag har nu inte mindre än TRE lyckade julbak! Chokladkola, Rocky roads och wienernougat. Så i år blev det 3 lyckade försök av 8 möjliga! Jimmy tycker att jag är helt knäpp som står och fixar så mycket med julgodiset då jag inte äter dem själv. Men det är ju inte för eget bruk jag gör dem!

Har ni gjort något julgodis i år?

Shoppingsvängen i stan genererade bl a i flertalet julklappar, jippi! Nu har jag bara EN kvar! Den ska inhandlas på måndag och då jag även ska försöka hitta kläder att ha på jul & nyår. Ser det som en tuffare utmaning än att köpa alla julklappar!!!

Agnes val på leksaksaffären blev för er som är intresserade en förpackning med två hästar, två ryttare, hjälmar, hink, mat, borstar mm mm. Jag blev inte speciellt förvånad!

Här kommer en bra låt! Jag och tjejen som leder måndagsspinningen har exakt samma musiksmak och hon kör bl a den här...


Tuttfri!

För drygt en månad sedan så kom Agnes, på eget initiativ, på att hon skulle sluta med tutte (napp). Detta trodde jag knappt var möjligt då hon varit som besatt av den det sista året och jag tänkte faktiskt när hon sa detta att det här kommer a-l-d-r-i-g att gå. Men är det något vår lilla dam har så är det en väldigt stark beslutsamhet. När hon bestämt sig för något så är det så. Punkt! Bortsett från två korta återfall den första veckan som varade knappa timmen så har hon fixat det utan gråt & tandagnisslan!

Mitt scenario över hennes avslut med tutten var det värsta tänkbara. Gråååååt, jobbiga nattningar, många uppvak på nätterna mm mm mm. Jag är så himla glad att det gått så smärtfritt för nu vågar jag faktiskt, efter en månads uppehåll, tro att tuttiden är över! 

Så idag när Jimmy kommer hem från så bär det av till stan. Där ska hon få lämna in tuttarna på affären och välja en leksak som belöning. Det ska bli mycket intressant att se vad hon tar bestämmer sig för. Jag har satt en övre gräns för vad det får kosta men i övrigt så får hon ta vad hon vill.



Jag tänkte även försöka beta av några av de julklappar som jag har kvar när vi åker in till stan. Fast jag lär ju definitivt inte vara ensam om den saken så vi får se hur mkt jag/vi pallar!

Ikväll så är det inget idol, buhuu :(! Vad ska man hitta på då??? Skaffa sig ett liv kanske?

Vad ska ni göra denna fredagskväll?  


Kalla torsdag

Sjutton härliga minusgrader visade termometern när vi steg upp imorse. Fårrden var inte på topp då jag glömt stoppa i motorvärmaren igår kväll, oops! 

Efter jag lämnat Agnes på dagis så gick jag ut på en långpromme med Sadie (hund som vi sköter i 3 v). Trots den mycket kalla luften så var det helt fantastiskt ute...nästan magiskt! Strålande sol och knarr under skorna. Vi var ute i över en och en halv timme och jag hade kunnat vara ute mycket, mycket längre om det inte vore för att jag hade lite att göra hemma innan dagishämtningen. Manne låg som en michelingubbe, påbyllsad med ungefär allt varmt han äger & har, i sin vagn. Där ligger han för övrigt ännu och sussar så gott! 


...vintern när den är som bäst :)!
Solen hade inte riktigt gått upp och himlen var alldeles rosa. Ser ni röken från havet? Jag trodde först att det var dimma tills jag kom närmare. Det är så häftigt när vattnet är varmare än luften.


Små söta ting!

Jag minns hur jag tänkte när jag jobbade inom barnomsorgen att hujeda mig för den dag man själv har barn som kommer hemdragandes med massa egengjorda grejer/krimskrams som ska stå överallt i hemmet. Nu, när jag verkligen är där, så fattar jag inte hur jag kunde tänka som jag gjorde!!! 

Kan man bli annat än kär när man hem dessa från dagis...




Min favorit, GUBBEN HÖST!

Mera lucia...

Idag så var det dags för lucia på Agnes dagis. Det kändes lite spännande att se hur de skulle lyckas genomföra ett luciatåg med barn i åldrarna 1-3 år. Nu i efterhand så måste jag säga att de hade lyckats väldigt bra! Vilken utmaning att få en grupp med småttingar att både sjunga och stå relativt stilla. Agnes hade laddat och övat hela helgen inför detta uppträdande och jag tror ingen missade vilken som var hennes favoritlåt :)!


Malte, Moa och Agnes!

Annars så har denna dag varit som ett evigt flackande mellan Byske och Båtvik. Första repan var i förmiddags då vi var och handlade. Andra till lucia på dagis. Tredje svängen bar till gympan med Agnes och fjärde och sista turen var träning för egen del...phu! Det är som sagt sånna här gånger som man kanske önskade att man bodde mer centralt :)!

Slänger även in en bild på våran lilla tomte som var med i tidningen idag...


Lusse lelle

Luciadagen kunde inte ha startat bättre än med en underbar sovmorgon till 9.30! Mycket välbehövligt efter den tidigare nattens ynka 3 timmars sömn! Jag kunde bara inte somna på fredagsnatten och klockan var drygt 2 när jag kollade på den sista gången. Vid 5-snåret så vaknade(!) jag och kunde inte somna om. WHAT??? Så kl 6 var jag uppe och redo att åka till jobbet. Härligt, härligt! Mindre härligt var att vi bokat bio kl 21.15 till Luftslottet som var drygt 2,5 timme lång! Herregud vad kaffe det hinkades innan för att hålla de mycket trötta ögonen uppe :)!

I dag så har hela familjen varit på byns sedvanliga luciafirande. Jättemysigt men gud så mycket folk!!!  


...Jennifer & Agnes
...mmmmm, se men inte röra! Förbajjat oxå!
...little Astrid

Har ni haft en bra lucia?


Julgodish*lvete

Nu har jag misslyckats med sammanlagt fyra(!) julgodisbak! Det börjar kanske vara läge att ge upp snart! Gårdagens laddning av fudge och chokladkola åkte i soporna idag och jag river snart mitt hår för jag fattar inte vad jag gör för fel!!! Jävligt irriterande är det iaf!

Idag så har jag och Manne varit en sväng till stan. Jag tror jag var lite väl optimistisk när mitt mål var att beta av alla julklappar under dagen. Så blev inte fallet men jag börjar iaf se ett slut vilket är positivt! Förutom ett par julklappar och en födelsedagspresent så fyndade jag en hel del kläder till kottarna då bägge har skjutit iväg på både läng och bredd.

Manneproppen fick sig bl a en ny skotermössa. Så nu är han rustad för kallare väder.


Tysta lugna hem

Idag så njuter jag av lugnet och tystnaden här hemma.

Jag höll på att bli bokstavligen sinnesjuk efter en heldag hemma igår. Det är väldigt sällan jag känner så. Vanligtvis när vi är hemma en hel dag så brukar Agnes vara väldigt duktig på att leka själv på sitt håll. Men INTE igår. Från klockan 07.30 till kl 17.30 när Jimmy kom hem så vek hon inte en tum från min sida. Vad jag än gjorde och vart jag än gick så hade jag henne inom en meters avstånd. Dessutom så surrade hon oavbrutet på både in- och utandning under alla dessa 10 timmar. Det var sååå nära att jag hämtade in hörselkåporna från garaget då det nästan ringde i mitt huvud! Dessutom så lärde hon sig att vissla igår så dom korta, korta stunder som hon inte surrade så visslade hon. Behöver jag nämna att det jag flydde hemmet ganska snart efter att J kommit hem och det har nog aldrig någonsin varit så skönt att åka och träna som igår!!!

Nåja, man kan inte vara på topp alla dagar!

Idag så tänkte jag kanske ge mig på lite julgodistillverkning. Frågan är bara vad då både min laddning med pepparkakskolor och vanliga kolan hamnade i soporna förra veckan! Ett tredje misslyckande skulle kännas hårt för självförtroendet!

Funderar på fudge...

  

Eller är det någon som har ett bra recept på något annat gott julgodis som man inte kan misslyckas med???

Torsdag till söndag

Som jag skrev i det sista inlägget så har vi haft besök från huvudstaden ihelgen. Mycket trevligt som alltid när de besöker våra nordligare breddgrader!!! Schemat för helgen har varit allt annat än lugnt vilket resulterade i fyra halvt utslagna familjemedlemmar i vårat hus igår kväll :)! 

Vi längtar redan till nästa gång vi ses och jag hoppas att det inte dröjer allt för länge tills dess!  

Här kommer några pics från den gångna helgen:


Manne & Ebba


Linda & Ebba


Agnes, Anja & Lilly


Linda & Polle verkade ha kul på Nimbus


Astrid verkade oxå ha rätt kul där!


Manne & Jimmy



Agnes & Lilly


Manne


Trött Ebba tar en liten powernap




Triss i treåringar på hästryggen

Polle & Ebba


Sist och även minst i helgen, Ebba!


Ett besök på sjukan

Som många av er redan vet så var jag in på akuten med Agnes igår kväll. En liten arm ur led var orsaken.

Hon hade varit ute med Jimmy på aftonen och när hon kom in så ville hon ha hjälp att ta av kläderna. Handskarna satt jättehårt innanför overallen så jag fick knappt av dem. Vi räknade tillsammans till tre och så drog jag. AAAAAJ mamma vad ont jag fick snyftade hon. Sen, efter jag fått av henne alla kläder så upptäckte jag att hon inte använde högerarmen utan höll upp den med hjälp av vänster hand. Den var helt slapp, som en kokt spaggetti ung och hon hade skiiitont när man rörde i den. Eftersom jag har sett sånna här skador i jobbet så förstod jag direkt vad det rörde sig om...en luxation.

Så det var bara att packa in en jättetrött Agnes som redan var uppe på övertid och köra iväg på akuten. Gissa hur rutten jag kände mig när det var JAG som orsakat skadan!!! Jag fattar i efterhand inte hur fasen det gick till för jag drog verkligen inte så hårt! Antagligen bara ren otur.

Agnes var så sjukt duktig på akuten när doktorn fixade till armen på henne. Hon hade så himla ont men inte så mycket som ett pip kom ur henne. Sen var hon fit 4 fight igen och jättenöjd över det nya dansarmbandet hon fick av sköterskan som plåster på såret.
Våran duktiga tjej!!!

Idag så har jag försökt röjja i vårat gästrum. Men alltså vad man kan samla på sig grejjer. När vi inte har gäster som bor där så förvandlas detta rum till ett riktigt allt i allorum där ALLT stoppas och samlas på hög. Det är tur att vi får gäster utimellan så jag måste rensa i all oreda :)!

Det är våra kära Stockholmsvänner som kommer img och stannar tills på söndag. Som vi väntat och längtat! Det var så härligt när jag pratade med Linda idag och äntligen kunde säga...vi syns img!

 
   Halva Stockholmsfamiljen, jag och Jimpa i våran badtunna i augusti förra året!


10 saker om mig

Jag har vid några tidigare tillfällen antagit utmaningar som innebär att jag ska skriva saker om mig själv. Nu har jag fått en award av Caroline som handlar om att skriva 10 sanningar om sig själv. Sedan ska jag skicka vidare den till 3 andra bloggvänner!


Första punkten tror jag inte förvånar någon :)! Jag är en riktig nattuggla! Saknar helt förmågan att lägga mig tidigt! Gångerna jag lägger mig före kl 23 är otroligt lätträknade för det händer knappt. Om jag inte är sjuk förstås (fast knappt då heller)!


Jag var fast besluten som liten att jag skulle gilla hästar. Trots ett flertal timmar i stallet, flera terminer på ridskola och många tårar så lyckades jag inte övervinna min otroliga hästskräck. Idag så fattar jag inte att jag ens försökte!!!

Jag har en otroooolig beslutsångest. JÄMT! Ska jag handla kläder så kan jag stå hur länge som hellst innan jag valt vilken färg jag ska ha eller vilken storlek jag ska välja. I slutändan så slutar det ALLTID med att jag ångrar mig när jag kommer hem och byter. Det slår nästan aldrig fel!

Jag har jättesvårt för att badhus. Eller inte badhuset i sig utan själva badbiten. Jag tycker att det är supervidrigt när mina fingrar varit i vattnet för länge (ja jag vet hur sjukt det låter). Russinfingrar ger mig verkligen rysningar ända in i ryggmärgen. Därav så duschar jag aldrig länge och badar jag hemma så är det givetvis med händerna ovanför vattenytan :)!

Är totalt ointresserad av allt som har med teknik att göra!

Jag har en dröm som jag lovat mig själv att ta tag i när barnen blir äldre och det finns mer tid. Silversmide! Jimmy lär dock bli mindre nöjd då jag kommer att ta en del av hans kära garage till detta! Men av vårat 160 kvm stora garage så tycker jag att jag kan få ngn kvadratmeter till min kommande hobby ;)!

Jag har jättesvårt att avvisa telefonförsäljare som ringer och erbjuder prenumerationer, strumpor, böcker och gud vet allt de ringer om. Det är mest pga att jag tycker så synd om försäljarna. Så jag har därmed varit medlem i allt möjligt eftersom de ofta lyckas få mig att tacka ja! Numera så har jag blivit "bättre" på hantera dessa samtal. Eller bättre och bättre...jag lägger helt sonika på luren :O!

Mitt lokalsinne är värre än katastrofalt! Många tror att jag skojar när jag inte hittar någonstans! Tror ni jag hade problem när jag bodde i Stockholm??? Eller jag har problem med den biten överallt!

Jag har däremot ett grymt sifferminne!

Jag har världens kortaste tålamod. Speciellt när det kommer till att montera möbler eller skruva upp grejer. Går det inte vägen på en gång så ger jag upp direkt! Jimmy som nog har världens största tålamod bara suckar över min oförmåga till dessa saker.


Moi på fest för länge sen. Långt innan blöjbyten och (hyfsat) skötsamma lördagskvällar :)!

Nu skickar jag vidare denna award till: Pia, Åsa och Linn. Lycka till!


LYCKA!

 

Nu börjar det äntligen likna vinter ute! Välkommen sköna december!


RSS 2.0