Polisförhör

Idag så har jag varit på mitt första polisförhör. Jag åkte ju dit för rattonykterhet i juldagarna! Neeeeeej, jag skojjas bara...ni kan va lugna för det gällde inte mig....är ju skötsam som vanligt (hm?)! Jag följde med som moraliskt stöd till en av våra patienter. Det var riktigt intressant att få se hur ett förhör går till.

På em så var vi iväg på studiebesök på ett ställe i Ske-å där patienter med psykisk ohälsa får arbeta men djur som terapi. Det var hästar, hunddagis, får och katter som patienterna jobbade med. Detta har visat sig fungera jättebra och många har visat stora framsteg genom att vara där. Kul idé va? Vi fick åka lite häst o vagn oxå innan vi åkte hem.

Jimmy har varit ledig från jobbet idag och haft en heldag med Agnes. De gav sig ut med skotern kl 9 imorse och var ute ända till 16.30 bortsett från en kort paus för byte av kläder och lunch hemma. Agnes gick nämligen ner med ena benet i ett av pimpelhålen. Så man kan nästan säga att hon tagit premiärdoppet för i år, haha! 

image347

Kommentarer
Postat av: Annelie

Hm, pimpelhål och skoter. Här känns det snarare som vår.

2008-01-29 @ 19:56:25
URL: http://anneliehansson.blogg.se
Postat av: Linda J

Pimpelfiske o skoter...VI KOMMER!!! Vi måste boka upp ett datum snart då vi kan ses!! Vad fint Agnes rum ser ut att bli. Snygga gardiner...har mormor varit i farten?? KRAM

2008-01-29 @ 20:30:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0