God morgon fjärde adventTvå nätter avverkade och två dygn sedan jag senast såg dagsljuset. Det sistnämnda är verkligen en stor nackdel när man jobbar natt på vintern. Att man aldrig är vaken när det är ljust. Det tär! Men det tänkte jag lösa genom ett besök i fusksolens land innan jag går på min tredje och sista natt. För visst borde lite fejksol kunna hjälpa :)? Mentalt iaf!

Det har snöat oavbrutet här i tre dygn nu. En vit jul känns rätt så garanterat när man tittar ut genom fönstret. Härligt! Jag gillar snön. Så länge den inte gör att jag måste köra 50 km/h som jag fick göra på min väg hem från jobbet igår morse vill säga.  


En taskig mobilbild som jag tog på jobbparkeringen i morse. Ni förstår att jag inte skämtar om att vi fått mycket snö nu va =)?

Kommentarer
Postat av: Tessan

Shit, vad mycket snö!!!

2010-12-19 @ 18:17:15
URL: http://www.nogg.se/jerry
Postat av: Sandra R

Massor med snö! Nu är Sverige ett "winter wonder land". :)När jag jobbade på fabrik såg jag bara dagsljuset genom ett fönster mitt i veckorna och sen fick jag lapa sol på helgen. Glad över att slippa det.Hoppas att du fick lite nytta av fusksolen och att veckan börjar bra. Kram

2010-12-20 @ 07:43:48
URL: http://aresmamma.blogspot.com
Postat av: Caroline

Men oh my ... vad snö! Där är det ju en hel spade och sopkvast som behövs om man ska ha en susning att få fram sin bil. Själv kör jag lite nonchalant med att borsta bort snön med handen, från min bil. Äger inte ens en sopborste till bilen... Men en skrapa har jag så klart, fast den använder jag ju för frost/is.

God Jul på dig vännen, om vi ej hörs innan julafton! Hoppas ni får mysigt i jul

kram!

2010-12-22 @ 23:08:38
URL: http://familjensweetie.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0