Äntligen kväll!!!

Ikväll så ska jag inte göra någonting annat än ligga i horisontalläge under den varmaste filten i min ensamhet och njuta av lugnet och tystnaden i huset. Jag har hyrt en riktig tjejfilm som ska få bli underhållningen för kvällen. Jag var inte så sugen att följa med Jimmy på bio och se blåa påhittade gubbar på bioduken.

Dagen har varit si så där. Många besök och många aktiviteter men tyvärr med en väldigt trött dotter som inte haft det mest rosenskimrande humöret man kan tänka sig idag. En svit efter allt för många sena kvällar den sista tiden. Så ikväll så somnade fröken före kl 19 efter 4(!) timmars tjat om att få gå och lägga sig. Dagen blir väldigt lång när hon säger att hon är trött redan före kl 10 på morgonen!!!  


Kommentarer
Postat av: Pia

Måste säga att jag tyckte filmen med dom blå påhittade gubbarna var väldigt bra. Synd att du inte följde med och såg den!



Men hemmakväll med mys under filten lät inte heller helt fel.



Själv ska jag försöka vända på dygnet - åt det helt omöjliga hållet!

2010-01-06 @ 20:50:33
URL: http://piabur.blogg.se/
Postat av: Åsa

Vad skönt det låter! Hoppas du kan njuta ordentligt!

Kram!

2010-01-06 @ 21:33:40
URL: http://asasminnen.blogg.se/
Postat av: Tessan

Vad är det för film? Smurfarna?

2010-01-06 @ 21:55:26
URL: http://www.nogg.se/jerry
Postat av: Nattie

Visst är det härligt att bara vara och njuta av en riktig tjejfilm =) Men jag måste säga att jag var inte alls speciellt sugen på att gå och se Avatar men ja är så glad att jag gjord edet!! Den är så fin och häftigt gjort! Och att se den i 3D var häftigt! =)



Kram

2010-01-07 @ 14:20:19
Postat av: Jottan

Underbart val av kväll!



Dagar av trötthet och gnäll är så otroligt jobbiga, men de brukar sluta med att jag sitter med dåligt samvete på kvällen efter att pojken min lagt sig eftersom han bara inte orkade med dagen och jag däremot tjatade och krävde mycket av honom ändå. Kanske var jag inte riktigt perfekt pedagogisk heller.

Skit, att man aldrig kan vara den där perfekta mamman om ens för en enda dag.

2010-01-07 @ 18:06:04
URL: http://jottan.blogg.se/
Postat av: Lisa

Hur var filmen??

2010-01-07 @ 21:19:20
URL: http://maltelisa.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0