Första vabben

Under Agnes 3 år på dagis så har vi aldrig behövt vabba. Hennes sjukdomar har alltid infallit på ledigheter eller lov. Men imorgon så blir det för mig eller Jimmy att ringa försäkringskassan för första gången. Vattkoppor is in the house! Och iom det här faktumet...Man är smittsam en till två dagar innan utslagen syns på huden och fram till dess att blåsorna torkat in...så är det väldigt många barn som ligger i riskzoonen just nu. Agnes var nämligen på dagis hela gårdagen samt idag till lunch. Dessutom så sov hon, Anja och Astrid över hos farmor i natt så kusinerna är garanterat prickiga snart. Och Manne.

Så är ni sugna på att få en släng av vattkoppor så är ni hemskt välkomna hit. Vi är ju ofrivilligt isolerade för ett tag framöver!


Kommentarer
Postat av: Bettan

Åh, stackars Agnes! Dock imponerande att ni aldrig behövt vabba tidigare (gör det på nätet - busenkelt), vi vabbar var och varannan vecka.

Vattkopporna gjorde vi tack och lov bort förra sommaren innan dagisstart så ibland har vi haft flyt också. Lika bra att Manne också får det så slipper ni vara hemma toklänge. Inkubationstiden är ju 2-3 veckor så det kan bli långvarigt annars...

2010-11-16 @ 17:10:06
URL: http://wigenstam.blogg.se/
Postat av: Emma

Åhh vi skulle ha gjort bort det där med vattkopporna. Lockande. Men tyvärr går det inte nästa vecka då jag ska resa till SFO... hmm. Hoppas det tar någon vecka innan Manne får det (lagom tills jag är hemma från resan) så kan vi komma och hälsa på :-)

2010-11-17 @ 12:23:59
URL: http://emsie
Postat av: Caroline

Hej där!

Jobbigt med vattkoppor. Men när du säger att ni aldrig vabbat så tycker jag nte synd om er längre ;-) ha ha ha skämt åsido. Kan knappt fatta det du skriver. Vi vabbade var 5:e dag i ett år med Leia.. typ. Hon hann knappt komma till förskolan innan hon blev smittad. Och Stella är det tredje perioden vi vabbar nu sedan hon började första sept. Då har det vart en vecka per vabbning.

Krya på er vilket fall. Jag hoppas det inte blir för mkt kli,

stor kram!!!

2010-11-18 @ 18:37:36
URL: http://familjensweetie.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0