Finaste små

Jag har pysslat lite med mina bilder ikväll. Som ni säkert förstått så har jag "ett par" stycken i datorn. Nu var det jättelänge sen jag tankade över den senaste laddningen av bilder till våran externa hårddisk så det är vad jag roat mig med dessa sena timmar. Sen våran datakrasch när Agnes var liten så är jag livrädd att det ska hända igen!!

Jag nostaligtittade på lite gamla bilder när jag väntade på att min kopiering skulle bli klar. Tänk vilka minnen som ligger bakom varje bild! Som den här. Manne 1 dag gammal och världens stoltaste storasyster som aldrig ville sluta hålla honom. Jag minns det som det vore igår!


Kommentarer
Postat av: Annelie

Sötisar!

2010-09-23 @ 00:28:42
URL: http://anneliehansson.blogg.se/
Postat av: Pia

Så fina!

2010-09-23 @ 08:54:43
URL: http://piabur.blogg.se/
Postat av: Emma

Såå fin och härlig bild! Måste få leja in dig på photoshoot då våran bebbe har kommit. Klokt att säkerhetskopiera. Vi har kanske fortfarande kvar våra bilder hos er från vår datakrasch eller har de rensats bort? Ingen fara i så fall - vi får skylla oss själva som har försummat dem. Skulle de vara kvar kan jag komma med en DVD-skiva och kopiera över dem?



Daniel tränar med KAIF. I A-laget dessutom så det är ett bra tempo :-) Han har haft sina 3 första ispass nu. Tidigare har han bara tränat innebandy o fotboll med hockeylaget.



Hur har ni det framöver? Tänkte att vi skulle bjuda hem er på middag snart.

2010-09-23 @ 11:59:34
URL: http://emsie.blogg.se/
Postat av: Lisa

Vad fint att du påminnde mig! Nu har även jag säkerhetskopierat mina bilder. Tack!



Jättefin bild! Är det Picnik du använder?

2010-09-23 @ 19:58:25
URL: http://maltelisa.blogspot.com
Postat av: Lisa

Tjejkvällen har inte varit än! På torsdag den 30/9. Hade för mig att den var nu men somsagt på torsdag så om du har möjlighet så kan vi ju kanske följas. det går gratis bussar också!

2010-09-23 @ 21:08:55
URL: http://maltelisa.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0