T.R.Ö.T.T

Det är rena döden för mig att jobba em och sedan fm dagen efter. Jag kommer aldrig i säng i vettig tid vilket resulterar i komaliknande tillstånd efter lunchtid. Så även denna dag! Sen så har jag ju inte suttit still många stunder idag. Vid 2 tillfällen under arbetsdagen så har det blivit långa prommenader. Och efter jobbet så jagade jag runt på stan som en dåre i nästan 2 timmar. Det blev en del inköp faktiskt....2 vardagströjor på rea, 1 basic linne, underkläder på rea, en partytopp (tjo ho - I found it), örhängen, tjockare strumpbyxor att ha till kjol, en mössa och några julklappar som pricken över i:et! 

Det visade sig inte vara någon större besvikelse att måsta vara nykter för efter kvällens julfest med jobbet så inser jag att det inte är några partyprissar till kollegor jag har. Sen hade det nog varit förenat med livsfara om jag druckit så trött som jag är. Men jag hade riktigt trevligt...god mat (dock alldeles för mkt), julklappsbyte och massa surr å tjatter som det lätt kan bli då majoroteten av folksamlingen var kvinnor.


                                                                                       
Nu är det sängen som gäller för mig! Ska göra en långnatt så jag är pigg img då jag ska mysa och leka järnet med Agnes innan jag åker till jobbet (kvällstjänst). Vi ska bara göra skojsiga saker som hon älskar att göra - rita, leka ute i snön, bada mm mm. Måste döva mitt dåliga samvete lite....är ju knappt hemma något i veckan ;)!

                                                                                   
Natti natti på er!

Kommentarer
Postat av: emma

Härligt mycket du lyckades hitta på stan, du måste ju vara en mästare på shopping!! Man kanske får ta med dig nästa gång man ska shoppa kläder till sig själv.. Just nu har jag mest shoppat till Knut :-)
Om du förresten har tid någon dag framöver, och om du minns vilken bild vi hade valt för norranfotot, så skulle du kunna maila den till mig. Kramis

2007-12-04 @ 23:29:11
URL: http://emsie.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0