Ombytta roller

Ikväll så var planerna att Jimpa skulle vara nykter och skötsam och ta hem Agnes från festligheterna i vettig tid och jag skulle stanna kvar och drinka. Jag har varit laddad hela veckan inför denna kväll och j knappt sugen alls på att gå dit. Men med lite kvinnlig list så hade jag till slut övertalat honom. Efter aftonens middag så "drabbades" jag av akut matkoma och kände att soffan och filmtittning lockade mer än festligheterna. Nej då var det någon som piggnat till och verkligen skulle ner trots allt...dvs Jimmy! Så det blev jag som var den nyktra och skötsamma och Jimpa som stannade kvar när jag åkte hem med lillgull. Tänk så det kan bli ;)! Nåja, det kommer en stugsista till nästa år och då är det min tur :)! 

Men det var inte helt fel att komma hem ikväll, tända en brasa och krypa ner i soffan under yllefilten. För det var ingen direkt värme som Byskes riviera bjöd på och kylan hade bitit sig ända in på ryggmärgen!

Dagens shoppingtur var rikigt välbehövlig. Jag kände verkligen hur jag behövde lite tid på egen hand och vad är då inte bättre för själen än en tur på stan??? Att gå helt själv i lugn och ro och kolla & prova kläder, det är lycka det! Tyvärr så sprang jag på allför mycket som jag ville ha och det kändes lite surt då kassan är en aning skral denna månad. Men så är det ju alltid, har jag däremot mycket pengar så hittar jag ingenting! Jag unnade mig iaf en kofta och köpte lite inför-dagis-nödvändigheter till Agnes. Fast när har jag kommit hem efter en shoppingrunda och INTE handlat något till henne??? Inte sen hon föddes iaf :)! 


Det var någon som var helnöjd efter en dag med papsen!!!

God natt på er...

Fröken virrhöna

Man har definitivt varit ledig för länge då man inte längre vet vad det är för veckodag. Jag har gått i tron om att det är torsdag idag, onsdag igår, tisdag i förrgår osv. Jag sa till en av dagisfröknarna idag när vi var där på besök att vi inte kommer img (jag syftade då på fre) för att det har gått så himla bra de två ggr som vi varit där i veckan. Det var först nu, när jag läste aftonbladet på nätet, som jag noterade dagens datum o dag. Herrekors säger jag bara!

I helgen så har vi inte så många planer. Självklart så står husfix , dvs målning-målning-målning, på schemat. Jag tänkte även åka in en snabbis till Bollan i stan. Stadsbesöken är inte alltför vanliga numera så det ska bli riktigt kul! Sen är det ju stugsistan img kväll som man inte får missa. Jag ska försöka övertala Jimpa att följa med, men han är lite svårflörtad på den punkten då han känner att det har varit så mkt de sista helgerna. Han tycker att jag kan åka dit själv men det känns lite trist. Men jag tror att jag kommer att få min vilja igenom ;)! Ni som ska dit img lär ju märka!

Ikväll, fredag, så var det tänkt att vi skulle äta kräftor å räkor och massa annat gott. Kanske dricka ett glas rött eller 2. Men iom min dagförvirring så är inte kräftorna tinade så det blir pölsa...å vin istället, haha! Yummi!

TREVLIG HELG PÅ ER... 

Update kl 20: Det blev kräftor till slut efter turboupptining :)! Vid närmare eftertanke så kändes pölsa å vin inte speciellt lockande :)!

Hahaha :)

Klicka på denna länk och få er ett gott skratt...

Här i Båtvik så fördriver jag min dag med att skriva dagisschema...IGEN! Jag river snart mitt hår av allt strul med att få det att gå ihop. Eller rättare sagt, jag har ansett mig vara klar med det för länge sedan men Jimpa kommer med nya ändringar HELA tiden så jag har fått skriva om det en miljard ggr känns det som! När sista versionen var klar så lyckades ju förstås lilla picasso få tag på en penna och kluddar överallt  på schemat. Rackarunge!


S-U-R-T sa räven :(

Det här skulle vara månaden med stort M.
Månaden som jag längtat efter sen början av sommaren.
Månaden då mitt efterlängtade nya objektiv skulle inhandlas!

Vad händer...jo försäkringskassanh*lvetet ligger MASSOR efter i sina utbetalningar så pengarna som jag skulle ha lagt på objektivet måste gå till mat och leverne för denna månad. Det känns ju så där lagom roligt!

Bara jag har det innan november för då tänkte jag ge mig på en idé som jag spånat på länge och som kräver denna typ av objektiv som jag ännu inte har i mina ägor.  

Men men, den som väntar på något gott....

Aftonens fotoskörd...
Efter hallonplockningen i afton så begav vi oss till havet för "lite-roar-småbarnsaktiviteter". Dvs kasta sten på bryggan och sen skratta järnet åt plasket! Okej, det kanske inte roade mig lika mycket som min kamrat men det var bara att spela med :)! Där var vi iaf ett bra tag tills kylan kändes in på bara kroppen. Skööönt med en dos frisk luft innan bedtime!

Angående tandläkarbesöket idag så gick det som befarat...mindre lysande! Agnes gjorde ett tappert försök att  gapa men tandläkaren insåg rätt snabbt att det inte skulle kunna gå skymta några tandsingar då hon gjode ett precis likadant gap som på bilden jag visade er igår ! Nåja, det var ingen fara, tandhygienisten ville bara veta hur många tänder som kommit och det kunde ju jag svara på som tur var! Sen var det genomgång om vad som är bra o inte för tänderna och hur man ska sköta dem...inga direkta aha-upplevelser för min del. Glad, men en ny tandborste och present i högsta hugg, tackade A så mycket för sig och sa "hej då tandläkaren"!   

Jo jag visade henne Agnes mastodantglugg. Är den fortfarande lika stor i 10-års ålder så blir det shop-shop av strängen under läppen. Men det blir en senare fråga. Sådan far sådan dotter :)!!!Paus från hemmet

Ikväll, efter att ha socialiserat med den återvända fiskarn (Jimpa alltså), så kände jag hur mycket jag längtat att ge mig ut...på egen hand. Själv! Jag behöver verkligen "egentid" och kan bli lite lätt frustrerad om jag inte får "mitt andrum". Nu får ni inte tro att jag inte trivs hemma...tvärtom, men jag trivs bäst med en jämn balans av familjeliv, samboliv och eget liv. Jag funkar och mår bäst då! Hoppas att ni förstår ur jag menar! Efter sista dagarnas intensiva umgänge med A så var det sååå skönt att komma ut. Ensam! Då ska jag ändå påpeka att Agnes har varit en pärla sen Jimpa lämnade Båtvik och varit hur snäll som hellst!

Fast helt ensam var jag faktiskt inte. Jag åkte till Fia för en långprommis i det ljumma vädret. Eller jag kanske ska säga "surrunda", haha! Vi är rätt så duktiga på att tjattra vi två :)! Jag skrattade åt våra olika klädval inför promenaden...jag i jeans, långärmad tröja, fleecejacka OCH jacka...Fia i shorts & t-shirt!!! Fia tog dock på sig brallor innan vi begav oss och jag skalade av lite lager på överkroppen vilket visade sig vara tur för det blev VARMT i det snabba tempo som vi gick! Varmt men j*kligt skönt!

Nu har jag surrat klart för ikv! 

God natt på er, nu jag ska försöka få mig i säng i "vettig" tid, vi som har ju sagt ett viktigt möte img fm ;)!

Ett spännande möte!

Img så är det dags för Agnes första tandläkarbesök och mamman tror inte att det kommer att bli någon höjdare. Varför jag misstänker det är för att lillgull inte kan gapa. Eller fel, hon kan gapa, men jag tror att tandläkaren kommer att få lite svårigheter att se tänderna...


..hoho, vart är tänderna???

Det är inte alltid så lätt :)!


Mamma-Agneshelg

Jag vågar nog påstå att den här helgen har varit den lugnaste helgen på flera månader. Jag och Agnes har varit ensamma i Båtvik 207 sen tidigt i torsdags morse. Jimpa är med jobbet i fjällen och fiskar och kommer hem img kväll. Planerna för helgen har varit få och vi har bara gjort det som fallit oss in. skönt & välbehövligt då schemat i princip har varit propptjockt hela sommaren. 

Självklart så blev det en del bärplockning i det fina vädret. Min mormor gjorde oss sällskap och resultatet blev en hink med härliga blåbär. Kanon att ha i frysen då andan att baka faller på!

För övrigt så har vi sysselsatt oss med långa cykelturer, flera besök - både släkt å vänner som kommit hit och besök på bortaplan, middag hos mamma & pappa, middag med Bobby, långa och kortare promenader (varit hundvakt sen i fredags), stadstur med shopping, pyssel-pyssel-pyssel-pyssel, allmänt höströjj ute på gården, spenderat 1/2 dag i försäkringskassans telefonkö, stort rabattfix med mamma & pappas hjälp, stenplockning till rabatten med mamma samt läst ett par miljoner böcker för 2-åring i vanlig ordning. Jag har själv betat av massa filmer och massa tidningar så nu känns det som att man är utvilad för ett par år frammåt :)! 

Det har förstås oxå blivit en massa paprika i maten & läsning i sängen vilket aldrig händer när Jimpa är hemma :)! Jag måste ju passa på...han HATAR paprika som jag älskar och han lägger sig alltid före mig vilket innebär att jag inte vill störa hans beautysleep med mitt tidningsprassel. Det gäller att passa på när jag är ensam!

Hoppas att ni har haft en trevlig helg!

I en 2-årings värld

Ibland så önskar jag att jag hade en handbok, som hellst hade fått följa med redan från bb, om vad som väntar. En bok med svar och lösningar på allt man stöter på. Varför gör barnet si eller så och vad är det som rör sig i det lilla huvudet? Ibland fattar man som förälder absolut ingenting. Det är inte alltid enkelt och det finns inga "rätta" svar.

Jag har nyligen köpt en bok som beskriver varje ålder och problem man kan stöta på. Hur barnet kan bete sig i olika faser och tankar & förslag på lösningar. Denna bok är helt outstanding och jag läste 2-åringens kapitel rakt igenom med ett leende på läpparna. Det var väldigt mycket som kändes igen. Bl a att barnet helt plötsligt kan få för sig att vägra duscha/bada. Detta trots att det inte hänt något. Precis det var ju vi med om i våras, att vårat lilla blötdjur plötsligt blev en riktig torris. Dusch var bara att glömma. Sen, efter någon månad, från den ena dagen till den andra så kom hon och sa att hon ville duscha och sen dess så är det inga problem. Keee?  

Det skrivs mycket runt konflikter, bråk och "kan själv". Vilka strider man ska ta och vilka man ska lägga mindre energi på. Riktigt tänkvärt!Enligt boken så har studier visat att det uppstår småkonflikter mellan 2-åringar och deras föräldrar var tredje minut och större konflikter 3-4 ggr/timme. Det är väll något som jag inte riktigt kan instämma med tack å lov. Vi har det väldigt lugnt här hemma just nu och fighterna är få *peppar peppar*. Men som sagt, det är ju nu...img är en annan dag :)!


Våran dag i svartvitt...
Hualigen

Satt och kollade på lite bilder ikväll och ramlade över dessa...håll i er nu:Nej...jag har ingen megaprilla inne, jag har inte varit med om en misslyckad läpplastik och nej Jimpa har inte åstakommit detta! Det här var hur sjukt som hellst. Bara någon vecka efter jag fått Agnes så vaknade jag mitt i natten av att det "firrade" i överläppen. Det spännde och drog och jag fattade ingenting. Gick upp och beskådade detta i spegeln. Iiiiiaaa...vad i allsin dar är det som händer??? Jag satt uppe ett bra tag men kände hur det bara fortsatte att svälla så jag gick in till Jimpa och ruskade liv i honom.

Jag: Det är något som händer med mitt ansikte!
Jimmy: Mhmmm...
Jag tänder lampan så han ser mig.
Jimmy: MEN VAD ÄNDA IN I H*LVETE!!! (då kan jag tillägga att det var betydligt mer svullet än på bilden som jag tog ett tag innan jag väckte honom)

Tror ni att jag sov ngt mer den natten? Trodde f*n att hela ansiktet skulle svälla igen. Det kan ju bli vissa svårigheter med andningen då. Hur som hellst så ringde jag vc sekunden efter de öppnat på morgonen och fick komma dit och visa upp härligheten. Tror ni att det kändes kul att trava in i väntrummet med värsta brottarläppen? Jag fick iaf både massa kortison och antihistamin. Det funkade och svullnaden la sig thanks good! Vad som orsakade detta vet jag faktiskt inte fortfarande. 

Distriktsköterskan sa till mig att 3 gånger i livet så ska man vara med om saker som inte går fatt örklara. Nu är det bara att invänta de resterande 2... 

Fortsatt surväder

Det eländiga vädret höll i sig även idag...dock inte lika så eländigt som igår. Regnet har inte forsat ner som igår och vi har faktiskt kunnat vara ute på förmiddagen! Välbehövligt för en understimulerad tvååring!

Jag har gått igenom alla urvuxna barnkläder åter en gång idag för att göra en till gallring. Jag kan bara inte spara allt som jag från början hade tänkt. Nej, nu blir det att (förhoppningsvis) sälja iväg en del på den kommande klädbytardagen plus lägga ut lite traderaauktioner! Så nu är det bara att sätta sig och sätta pris på alla kläder och fota det som ska ut på nätet *suck*!

 

Jag fick nya IKEA-katalogen idag. Så nu ska jag ta mig en kopp koffein och inta horisontalläge i soffan för att studera alla inköp som ska göras vid mitt kommande Haparandabesök. Jag har en hel del ideér hur jag/vi ska göra om lite inomhus till hösten så nu återstår bara att inhandla grejjerna. Efter att ha hållit på med skrapning och målning av huset sista månaderna så längtar grymt mycket efter att få sätta igång med mina inomhusplaner...

Aktiviteter en regnig dag

Vad gör man en hel dag när regnet aldrig ger upp?

Jo man kan dammsuga hela huset, dammtorka, vattna blommor, läsa böcker för 2-åring, packa upp väskor o påsar som står överallt och skräpar, handla mat, skriva dagisschema, läsa ännu fler böcker för 2-åringen, sortera och skicka in bilder för framkallning, hälsa på nära och kära, sortera tvätt, fota och ordna med traderaförsäljningar, skura badrummet, softa i soffan, rensa ut leksaker som aldrig används mm mm.

Det är vad jag har gjort idag! När jag tänker efter så är de dåliga dagarna inte så dåliga för då tar man tag i tråkgöra som aldrig annars blir gjort. Bara inte de dåliga dagarna blir för många bara, tråksysslor är inte alltför spännande!!! Img så önskas en regnfri dag!


...här är det faktiskt 2-åringen som läser för mig!

Vad har ni haft för er denna regniga dag???

Gratis är gott!

Jo det funkar!

Enkelt är det oxå. Registrera dig-klicka dig fram på länkade sidor-och få gratis biobiljetter eller presentkort. Jag trodde att det skulle vara svårt att samla ihop poäng med det är det INTE!

Jag har fått ihop mina poäng hittills genom att:
1) Beställt linser (snorbilligt)
2) Framkallat bilder
3) Tagit en gratis fototidningsprenumeration på 3 månader
4) Beställt lite höstkläder
5) Klickat mig fram på massa gratissidor o därmed samlat poäng.
6) Varit med i lite tävlingar o undersökningar

Inget avancerat alls med andra ord :)!

Pröva själv genom att registrera er via länken nedan:

Gratisbio


Jag har redan fått ihop till en biobiljett o snart till ett presentkort på 300 kr som jag kan utnyttja i ett STORT urval av affärer.
Kanon!


...alla affärerna som man kan shoppa i :)!


Vilken festhelg...

Denna helg så har det bara bjudits på trevligheter!

I fredags så hade vi styrt upp ett litet supriceparty för Jimmys pappa som fyller 60 år. Långbord dukades på ett av våra guldställen ute i havet. Kräftor, räkor, paj, tårta och goda drycker var några av förtäringarna som hade packats med. Alla småttingar var utplacerade till sina mormödrar. Skönt! Det blev en riktigt lyckad kväll med hela klanen Dahlberg i solskenet och födelsedags"barnet" himself var mer än nöjd med tillställningen!

 ...mmmmmums!Igår var schemat fullspäckat. Brännboll i byn på dagen, smarrig buffé hos Linda på afton och till sist SURSTRÖMMING och rajj rajj i byagården på kvällen. Jag vek in lite tidigare än grabbarna då jag kände mig rätt så nöjd och lite sliten efter alla helgens aktiviteter. Skönt med en inte alltför sen kväll! Idag så har det varit paltkok hos svärmor. Det var ju inte igår jag åt palt. Den smakade precis lika underbart gott som alltid :)!  

Nu väntar dusch å sen film. En perfekt avslutning på helgen. Jimpa börjar om att jobba imorgon den stackaren. Själv så har jag två härliga lediga veckor kvar innan jobbet kallar igen...och då är det heltid som gäller *snyft*!

HOPPAS NI HAR HAFT EN TREVLIG HELG...

Smarriga recept

Det har inte hänt något spännande i mitt liv idag så därför tänkte jag bjuda på två egenkomponerade recept som dessutom fick MVG av mina 3 testpersoner.

KASSLERPAJ:

Ett vanligt pajskal


Fyllning:

Kassler

1 pkt bacon

Färska champinjoner

ca 5 soltorkade tomater

1 gul lök plus lite purjolök

Creme fraice (stor burk)

Några msk chilisås

En dutt soya

curry

Riven ost


Skär kasslern och baconet i små bitar. Stek. Skiva svampen, hacka soltorkade tomaterna och löken och läg ner allt med kasslern & baconet. Rör ner creme fraiche, chilisåsen, curryn och soyan och låt puttra en stund.


Bre röran över det förgräddade pajskalet, strö över riven ost och grädda i ugn.


TACOKYCKLING i ugn

500 g kycklingfilé

tacokrydda

Creme fraiche

Purjolök

Salt å peppar

V-bottenost


Skär kycklingen i små bitar och stek. Salta å peppra. Krydda med tacokrydda efter smak. Rör ner creme fraichen. Häll röran i en ugnsform och strö hackad purjolök och till sist v-bottenost. Gratinera i ugn tills den fått fin färg och servera med ris och en sallad.

Bon apetit....


Tro det eller ej...

...men det blev ingen shopping ikväll! Ja det är knappt så jag tror det själv! Det fanns förstås väldigt mycket fint men ingenting som jag föll pladask för. Bortsett från bebisoverallerna i plysch som var helt bedårande men Agnes känns lite för stor för dem, trots att hon skulle komma i de största storlekarna. Nåja, det var nog kanske bra att det blev en billig kväll. Jag köpte nämligen denna hos Ylva som vi var till i lördags:Hon hade endast en av denna modell hemma och det var ju förstås precis min storlek så det var bara ment to be! Som jag nämnt tidigare så finns det vissa saker som jag "springer" över som jag bara inte kan hålla mig från att köpa. Dessutom så äger jag ingen ring och denna var så gudomligt skön att ha på sig så jag kunde bara inte motstå :)!

Jag var även supersugen på ett sådant typ av halsband men då sa plånboken STOPP!!!Här är hennes sida om ni vill kolla in hennes fina smycken:
http://www.ylvahansen.se/?

Känsliga läsare varnas

Som säkert flera av er läsare så har vi två soptunnor. En för brännbart material och en för kompostering som töms varannan vecka. Detta innebär att de kan bli reläjt överfulla om man nu råkar glömma bort när de ska hämtas.

Detta lyckades vi förstås med nu vid sista sophämtningen. Detta har resulterat i ett RIKTIGT flugparty runt kompsteringstunnan. Speciellt efter att räkskalen tillkommit de sista dagarna. Dessa megaflugor har gjort att det vänder sig i magen varje gång jag går förbi tunnan. Så vidrigt!!! Beklagade mig för Jimpa igår och han tog genast tag i saken och hällde lite diesel i tunnan för att de skulle försvinna. Det gjorde susen för de flydde fältet med en gång. Men då kom nästa och om möjligt ännu äckligare problem...miljarders fluglarver som inte tyckte att dieseln var någon höjdare som kom ut ur tunnan istället. Jag trodde fan att jag skulle spy!!! Jag kan gissa att sopgubbarna inte blir så nöjda när de ska tömma den nästa gång...

Ikväll så väntar meandi-party hos Lisa. Jimpa han bara suckar åt alla dessa olika partyn som jag springer på. Jag däremot, jag klagar inte ;)! Har tjuvtittat lite på deras höstkollektion men är åter igen inte speciellt imponerad tyvärr. Men jag lär för den sakens skull inte gå hem från partyt tomhänt skulle jag gissa :)!

Mera bilder...

...från förra veckan kommer här:


Astrid verkar oxå gilla knacka på...

...det var inte bara barnen som behövde roas :)


Anja


Knut med sin pappa

Tjejbastukvällen! Så najs som det bara kan bli!!!
Det får nog räcka för den här gången!
Nu väntar dusch & sedan sängen...natti natti!

Vilken dag!!!

Ja då pratar jag knappast om den sega dagen som passerat idag!!!
 
Jag har varit så S-J-U-K-T trött och inte lyft ett finger på hela dagen bortsett från en cykeltur i afton då jag verkligen kände att jag var tvungen att lämna soffan en stund och få lite frisk luft. Nej, det är gårdagen som jag syftar på.

Igår så var det dax för ytterliggare en blivande 30-taggare att bli firad. Linda, som var dagens huvudperson, var lyckligt ovetandes om vad som väntade henne när vi stormade in i hennes sovrum vid sjutiden igår morse. Stackarn!Jag, Fia och Ida åkte med henne till ingen mindre än smyckestillverkaren ylva hansen i Umeå, där Linda under 3 roliga timmar fick tillverka sitt egna smycke. Hon var hur duktig som hellst och resultatet blev mucho bra. Tyvärr så ligger alla bilder från vårat besök hos Ylva i Idas kamera så de får jag uppdatera er med senare.

Här är iaf smycket:

(klicka för större bild)

Jag måste verkligen rekommendera ett besök hos Ylva om ni ska fira någon eller ha som aktivitet på en möhippa. Det var helt kanon och dessutom roligt för den som firas att få ett egengjort minne med sig hem!

Efter vårat besök i Umeå så väntade hela gänget i Furuögrund för att titta på när Linda fick åka gummiring efter båten.

...kolla in sjöräddningen längst upp till höger på bilden, haha.

Sen stod det grillning, bastu och relax hos Fia på schemat.

Sarah var grillmästare. Tills jag tog över och visade hur hampa ska stekas :)!

Kvällen spenderades i båtmagasinet i Furuögrund där vi hade hyrt in två trubadurer av den bättre sorten. Dans, sång, massa skratt, tävlingar, tipsrunda och socialt umgänge hanns med innan vi trötta, glada och väldigt nöda tog båten och åkte hem strax efter 2-tiden. Jag hade sovit knappt fem timmar natten till igår och varit igång nonstop från kl 6 så jag bokstavligen stöp i säng när vi kom hem. Men det var värt varenda sekund!

Här kommer lite bilder från kvällen:

Vi hade ordnat så att våran sångfågel fick uppträda med några låtar.

Nu ska ni få se något kul. Sarah visade ett partytrick som man gör samtidigt som någon fotar. Blåsa järnet och skaka på huvudet gav detta "fina" resultat som vi höll på pinka ner oss av skratt när vi gjorde:

...haha :)!

Den givna vinnaren var Sarah her self...


Ikväll så är aktiviteterna högst passande efter dagsfomen...film! Img väntar en ny och piggare dag!

...ADIOS :)

Den gångna veckan...

Nu är tystnaden i Båtvik om möjligt ännu tystare. Huset känns så tomt nu när 08:orna (ja, och skåningen förstås) har lämnat casa Båtvik!

Norrland har tyvärr inte visat sig från sin bästa sida vädermässigt och det har gjort att vi har fått styra om våra planer en hel del. Lite synd kan jag tycka! Jag hade sett fram emot många härliga strandbesök och båtturer. Men men...allt blir vad man gör det till och vi har trots det halvdanna vädret hittat på en massa annat kul. 

Här kommer några av alla hundra pics som knäpptes under veckans gång:
 

Det märktes vem i sällskapet som är förskollärare :)!

En av veckans tänkta planer var som sagt att besöka plajjan. Förhoppningvis flera gånger. Men frånvaron av det vackra vädret gjorde att detta inte blev av. Bortsett från en snabb visit igår fm då solen faktiskt behagade att dyka upp...tills vi kom fram till Bredviken :(! Som ni kanske ser på bilden nedan så ser vädret inte allt för lockande ut. Endast lilla Agnes vågade sig på ett dopp i havet. Jag som hade tänkt få ta mig årets(!) första bad! Brrr! 

(Pga alla pervon ute i cybervärlden så har jag kluddat över lillgulls ädlare delar)

Fisketur:


Polle roar de små...


Självklart så blev det blåbärsplock!

Sista natten med gänget spenderades i badtunnan. En riktig härlig avslutning på en riktigt härlig vecka. Hur gärna man än ville att den inte skulle ta slut ;(!!!...det kommer mer bilder! Har ju fyllt på mitt bildarkiv big time denna vecka. Jag orkar inte lägga upp fler ikväll då mina ögon är en aningens trötta o jag ska upp före skammen img bitti o har massvis kvar att göra inför morgondagens aktiviteter. Det är inte jobbet som kallar utan något mycket, mycket trevligare som jag av ett par anledningar inte kan gå in på nu. Den som lever får se ;)!

Sayonara å gonatt vänner....

En liten update från norr...

Nej, jag har inte dött!

Vi har haft (har) finbesök från huvudstaden sen förra fredagen. Många aktiviteter och supertrevligt socialt umgänge har förgyllt våra dagar och gjort att bloggen blivit lite vilande under veckan. Men håll till godo...snart haglar det bilder och mer uppdatering. Jag lovar!

Kram så länge...


RSS 2.0