Storleksbekymmer

Idag var jag in en sväng på stan innan jobbet för att bland annat lämna igen en för stor overall som jag jag köpt till Agnes. Tänkte leta efter en mindre modell men det visade sig vara lättare sagt än gjort. Jag blir så irri...för när man ska ha en overall i Agnes storlek, dvs 74, så verkar tillverkarna inte ha i beräkning att barnet ska kunna gå då. Storlek 74 går under bebisstorlekarna och utseendet och funktionen är inte anpassad efter vad hon skulle behöva. Jag tar inte på henne en michelin-/rymdliknande dräkt som inte kan röra sig i eller en jättevattenåtsugande-material-endast-gjord-för-att-sitta-i-vagnenoverall. Jag gick runt på ALLA affärer som säljer barnkläder i hela Skellefteå o var på väg att ge upp tills jag hittade en i rätt strl som jag tyckte funkade. Men så kommer vi till nästa vanliga dilemma med barn(bebis)kläder. Den fanns bara i antingen ljus, ljus, ljus rosa eller mörkblå. Valet blev inte särskilt svårt då jag inte är så sugen på att tvätta den efter varje gång hon varit ute! 

Jimmy har varit pappaledig idag och tagit Agnes inskolning och damen hade skött sig riktig bra. Hon blev lite ledsen, eller snarare arg, då Jimmy lämnade henne men det var inte pga av att han gick utan för att hon själv ville gå ut.

Jag måste bara berätta att ikv så har det faktiskt varit en del att göra på mitt jobb och tiden gick utan att jag kollade på klockan var å varannan minut. Såååå j*kla kul...precis som jag vill ha det! Jag blev dessutom kvar nästan en halvtimme efter jag egentligen skulle ha slutat för att dokumentera det jag inte hunnit under kvällen. Det har aldrig hänt förut!!!

Kommentarer
Postat av: Lisa

Tja,
vi var till Piteå idag! Där fanns det flera snygga, lagom tjocka barnoveraller, på rea!! på Hansen´s barn. Bara ett tips!!

2007-11-07 @ 16:35:14
Postat av: Annelie

Jaså JOBBAR du på ditt jobb?! Jag surfar på nätterna jag...*flin*

2007-11-07 @ 22:46:34
URL: http://anneliehansson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0