LYCKLIG :)

Vädergudarna har verkligen varit med mig idag! Är ledig och kunde inte få bättre väder! Sen att det är fredag och att jag blev ledig img då jag egentligen skulle ha jobbat gör inte saken sämre direkt!

Vi tog sparken imorse och drog en repa runt byn. Agnes stortrivs i oranga faran (min gamla sparklåda från 70-talet). Vi svängde bl a in hos svärfar och kollade vad han hade för sig i hans renoveringskaos. Jag är verkligen INTE avis då vi ganska nyligen gjort bort det han håller på med nu (riva väggar, golv mm)! Fast vi bodde ju i röran vilket han slipper då de har en lägenhet. Vi var även in och morsade på min kompis Anna som bor här i byn.

Jag passade på att gå en långprommis i det underbara vädret när A sov. Jag hade kunnat gå mkt, mkt längre men jag har en del saker att ta tag i hemma (tråkgrejer som städ å tvätt å allmänt röjj) så en timme fick räcka. 

Lämnade Agnes en stund i fm då jag fick ett telefonsamtal. Kom in i köket och möttes av detta:
...hon hade hittat kartongen med körsbärstomater och klämt sönder nästan varenda en. Hon var skitnöjd med "småbollarna" som hon satt å kastade åt alla håll. Kan tillägga att mamman var mindre nöjd för det var tomatgish tamefan ÖVERALLT!!!

Måste bara visa er en rörelse till en av favvosångerna för tillfället.
image408
"Lille ko, lille ko, lille söte koa"

Nä, nu är det tråkgöra som gäller här medans fröken fortfarande sover!

TREVLIG HELG på er önskar:


Kommentarer
Postat av: Tessan

Haha, vad skoj med tomaterna!! Det låter ju som en jätterolig sysselsättning! =) Och vad söt hon är med lille ko! Ett säkert kännetecken för Agnes är blåmärke i pannan. =) Trevlig helg! Kram!

2008-02-15 @ 21:43:07
URL: http://www.nogg.se/maltegunde
Postat av: Annelie

"Lille söte koa". E ni från landet eller ;-)

/retstickan

2008-02-16 @ 10:18:59
URL: http://anneliehansson.blogg.se
Postat av: Jenny & Cailey

Ja där är hon igen! Så nu har jag listat ut att det är Agnes som är rödhårig. Känns lite knas att vi känt varandra så länge, men inte träffats sen nån av oss fick bebis... fast det beror ju å andra sidan på att ni flyttat så långt...

2008-02-18 @ 19:03:30
URL: http://www.cailey.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0