Busy days

Sista veckan har bara swishat förbi i ett hiskeligt tempo. Fullt ös medvetslös :)!
Jag började min första arbetsvecka efter semestern med lättsamma 3 arbetspass. Det kändes som en härlig mjukstart efter sommarledigheten. 

I torsdags så fick vi besök av fina kompisar från Boden som var ute på en liten husvagnstripp. Deras söta dotter Alvina är på dagen en månad yngre än Agnes och lilla A tyckte att det var jätteskoj att ha en jämngammal lekkompis här i några dagar. Vi uppskattade oxå deras besök väldigt mycket då det är glest mellan gångerna vi ses (ja bortsett från grabbarna då som jobbar ihop)!
 

Alvina å Agnes


Dagarna med besök fylldes av grillning, god mat, vin, badtunna, marknad och allmänt socialisering i hemmet. Riktigt najs!



Igår så var det byns dag i Båtvik och därmed dags för invigning av den nya fina utedansbanan i byn. Vädret var tyvärr inte riktigt med oss men kvällen blev väldigt lyckad ändå. Kallt å blåsigt men garanterat myggfritt iaf :)!  


Här är de duktiga grabbsen som slitit som djur för att vi skulle få shaka loss igår. Veronika hade varit tänkt och köpt en liten tack-för-hjälpen-dryck som de fick motta under invigningsceremonin.



Jag hittade dessa 2 bilder i datorn från förra årets byns dag. Det är när man kollar på gamla bilder som man inser hur ruggigt snabbt tiden går. De små blir stora alldeles för snabbt!!!


Idag så har jag skrapat målarfärg i sinne! Jag kan lova att stå vid en solvägg då det var 22 grader i skuggan var det sista jag ville en dag som denna...men vad gör man? Färgen ramlar inte loss av sig själv och vi måste jobba på om vi ska bli klara denna sommar. Mina stackars händer är inte van vid sånt fysiskt arbete så nu har jag fått schyssta blåsor i handflatorna som smärtar som fan. Jimpa sa när han hörde hur jag stod & muttrade över att jag hellre hade velat besöka plajjan ist för att stå och svettas som en gris..."du får ju iaf en schysst bränna på ryggen!. Hm, ska det kännas som en tröst eller??? Det är bara le o se glad ut, det kommer ju faktiskt att bli hur fint som hellst. Förhoppningsvis!

Hoppas ni har haft en bra vecka å helg!
Nu väntar dusch, film & slutligen bingen. Img så kallar jobbet igen....sayonara!


Kommentarer
Postat av: Lisa

Vilka härliga bilder, alltid en fröjd att se dina foton..

2008-07-22 @ 22:25:45
URL: http://maltelisa.blogspot.com
Postat av: Lillemor

Mera uppdatering Jottan. Gillar oxå dina bilder:-) Kram

2008-07-23 @ 20:26:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0