GI-vänlig mat

Ikväll så var det dags för matlaget att ses igen. Jag har tyvärr missat de sista gångerna så nu kändes det som att jag "var tvungen" att pallra mig dit. Vanligtvis så brukar jag se fram emot dessa träffar men denna gång visste jag inte vad som skulle serveras, dvs hur mycket jag kunde äta. För er som missat så kör jag GI nu och det skulle bara kännas pinsamt att sitta där och måsta peta om det inte var något "GI-vänligt". Jag vill inte sabba min kosthållning nu när jag varit duktig så länge. Till min stora lycka så jag kunde äta nästan allt bortsett från brödet till förätt och efterätten. Perfa!

...vi fick bl a porterstek, mums fillibabba!!!

Imorgon så har vi planeringsdag på jobbet. Blä säger jag bara! Jag hatar sådana dagar då man måste sitta still en hel dag. Det skulle inte vara några problem om det inte vore för min j*vla myrkrypningar i benen som tilltar efter ett stunds stillasittande. Jag fick den "krämpan" under graviditeten och den verkar dessvärre ha blivit bestående. Nu har jag läst på en del om eländet och det verkar finnas bot i form av medicin. Ska hugga tag i våran överläkare och fråga lite snällt om han kan skriva ut ett recept till mig så får jag se om det hjälper.

Nä nu är det dags för en kvällsprommis. Det var ett tag sedan sist!

Kommentarer
Postat av: Annelie

Hej! En nätkompis bad mig be alla småbarnsmammor jag känner gå in på hennes blogg och svara på nån fråga. Så: http://lebrit.blogg.se/



Kram!

2008-05-12 @ 20:49:45
URL: http://anneliehansson.blogg.se/
Postat av: LINDA

Hej!

Jag halkade in här via en annan blogg o läste om dina krypningar i benen... Såna har jag också haft båda mina graviditeter samt efter...har provat allt!!! Magnesium, kalcium osv..Pratat m min husläkare som skrev ut B12..hjälpte inte...



För ett år sen ungefär, efter fyra års helvete har jag hittat det...o när jag tänker efter så är det rätt självklart...JÄRN!

Järntabletter håller mina krypningar helt borta! Det är fantastiskt skönt!!!! Prova får du se!!!

Lycka till..jag vet att det är överjävligt...

Kram L

2008-05-13 @ 16:04:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0