Ljus i vårt hus

Efter en mindre rolig incident med besök av både polis och brandmän så har jag sedan ett par år tillbaks varit strängt förbjuden att införskaffa en adventsljusstake till vårat hem. Förståeligt! Nu har jag iaf hittat en ljusstake som borde funka som komplement till en "riktig" adventsljusstake. Den här borde ju Jimpa tillåta tycker jag! Vi får se om jag klickar hem den.
 


Ikväll så har det spinnats. Jag kände mig inte alls peppad eller på topp inför dagens träning och hade tänkt skippa den helt men då vet jag att jag fastnar i soffan under filten. Jag är iaf glad att jag tog mig iväg till slut för andan föll på när jag väl kommit igång och som vanligt så kändes det helt lovely att få köra helt slut på sig. Och det var inte spec svårt då jag som sagt inte var den piggaste innan :)!

Nu kallar bingen för en som ska upp tidigt, tidigt img...natti natti på er

Kommentarer
Postat av: Sandra R

Åh, vilken fin ljusstake. :-) Jag hoppas du får den!

Ha en fin dag, kram

2008-09-23 @ 10:34:30
URL: http://aresmamma.blogspot.com
Postat av: Nattie

Riktigt fin ljusstake! Var finns den att köpa?! Hur är allt annars? Såg bild på huset också, vad fint det blev!! Ni måste då verkligen ha slitit. Sköt om dig och hälsa! KRAAAM N

2008-09-23 @ 13:28:49
Postat av: Pia

Jättefin ljusstake och den måste han ju absolut gå med på! Värmeljus är ju safe :) Så länge du inte lägger duken över eller så...



Sen tycker jag att du är väldigt duktig som spinnar!

2008-09-23 @ 13:51:34
URL: http://piabur.blogg.se/
Postat av: Tessan

Men hörru!! Du borde ju skaffa en sån där ljusstake med elektriska ljus! Pia har faktiskt en poäng i att det inte är helt säkert med värmeljus.... =)

2008-09-23 @ 20:08:51
URL: http://www.nogg.se/maltegunde

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0