Helg å höst

Vilket väder vi har haft i helgen!!! Jag skulle lätt skippa både vintern och sommaren för att få njuta av detta ljuvliga höstväder varje dag året runt! I afton så var jag och Fia ute på en långpromme bland alla underbara färger som omgivningen bjuder på just nu. Man blir helt salig!

Helgen har varit väldigt lugn. Skönt! Vi har mestadels spenderat tiden på hemmaplan med hus- å gårdsfix (dvs mestadels målat). Men som ni ser så börjar det likna någonting nu. Men f*n så drygt det har varit, det är ju ett par kvm att måla. För er som inte sett huset tidigare så så kan jag berätta att allt det vita var mörkblått tidigare.

 

Vi har även planerat hur vi ska göra om på tomten som kommer att bli väldigt snart. Kors i taket så verkar vi vara hyfsat överens i frågan. Till och med om planteringarna!!! Sen är det några punkter som vi är oense på men de är så få att det känns inte som något problem. Gud vad jag längtar att få lite ordning på våran tomt som just nu är helt tom å kal! Typ fotbollsplansvarning. Det här känns en miljard ggr roligare att spendera tid på jämfört med skrapning å målning!!!

Ikväll så har jag varit på ljusparty. Efter att ha luktat på ung tiotusen olika dofter så vet jag knappt vad jag till slut bestämde mig för :)! Men det blir nog bra! Tänkte bunkra inför alla mina badkvällar i nya jacuzzin som ska in när alla utebestyr är klara. Jimpa har redan börjat förbereda för att sätta in det. Tänk...att jag äntligen ska få inviga badkaret som stått ouppackat i garaget i nästan 3 år!!! LYCKA, LYCKA, LYCKA!

Jo, måste ju meddela att min klädförsäljning i helgen gick över förväntan...700 kr blidde det! Inte helt fel med en extra slant denna torftiga månad (svär å muttrar åt FK som fortfarande sitter inne med en hel månads ersättning)!

Kommentarer
Postat av: Lena och Leif

Så fint huset blir!Nästa helg kommer vi med traktor och stora stenar och då ska vi göra ett fint stenparti åt er.Vi kanske kan börja plantera lite där också.Kul ska det bli!

2008-09-21 @ 21:20:44
Postat av: Sandra R

Vilket stort och fint hus ni har! Det ser bättre ut med det vita, har iofs bara sett en eller två bilder på hur det såg ut tidigare.

Härligt med badkar, vi har inget och kommer väl aldrig att sätta in igen.

Kram

2008-09-22 @ 09:43:54
URL: http://aresmamma.blogspot.com
Postat av: Emma

Vad fint huset blev!!

2008-09-22 @ 13:51:08
URL: http://emsie.blogg.se/
Postat av: Pia

Vad fint det blev med det vita på huset!

Nu är det ju länge sen jag var där, men det ser ut som ett helt annat hus!

2008-09-22 @ 15:28:45
URL: http://piabur.blogg.se/
Postat av: Linda

Värsta lyxvillan =)

Hur fint som helst...mån tro att ni har slitit. men det är det väl värt i slutändan??

Ha det bra..kram

2008-09-22 @ 20:16:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0