Hård dag för psyket på psyk

Vissa dagar på jobbet är riktigt bra...andra riktigt dåliga. Idag har varit en dag fylld med både och. Tyvärr mestadels det sistnämnda. Nästan bara det sistnämnda för att vara ärlig. Det känns så jättetrist då man bara känner hopplöshet när man stämplar ut efter en arbetsdag. Hopplöshet och frustration över att all tid och allt jobb man gör känns som man gör för intet. För så är det...just nu!

Så efter min pissiga dag så tyckte jag att jag var förtjänt av lite nätshopping som tröst. Så höstkläder 2008...komsi komsi :)!

Kommentarer
Postat av: Tessan

Och så ringer jag och stör dig på jobbet.... =) Hittade INGENTING på stan idag! Antingen var det korta klänningar eller så kostade dom 2000. =( Hamnade på Stureplan och gick lite vilse på vägen tillbaka därifrån. Hittade till slut NK, men inte från det hållet jag brukar känna igen NK ifrån. Visste inte alls åt vilket håll jag skulle gå. Valde att gå in på NK och gick vilse därinne. =) Efter 2 timmar på stan hade jag så ont i fötterna att jag var tvungen åka hem. Får givetvis ståplats på tåget, så det var verkligen ingen lyckad dag. Ha en trevlig helg!!

2008-09-19 @ 19:30:14
URL: http://www.nogg.se/maltegunde

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0