Snart lördag

Nu är fredagskvällen nästan över och jag överlevde...trots avsaknad av idol :)!

Tiden har bara flygit iväg och det här är faktiskt första gången på hela kvällen som jag sätter mig. Vi kom hem vid 19-snåret och sen har julklappar slagits in och julgodis bakats hej vilt. Tro det eller ej men jag har nu inte mindre än TRE lyckade julbak! Chokladkola, Rocky roads och wienernougat. Så i år blev det 3 lyckade försök av 8 möjliga! Jimmy tycker att jag är helt knäpp som står och fixar så mycket med julgodiset då jag inte äter dem själv. Men det är ju inte för eget bruk jag gör dem!

Har ni gjort något julgodis i år?

Shoppingsvängen i stan genererade bl a i flertalet julklappar, jippi! Nu har jag bara EN kvar! Den ska inhandlas på måndag och då jag även ska försöka hitta kläder att ha på jul & nyår. Ser det som en tuffare utmaning än att köpa alla julklappar!!!

Agnes val på leksaksaffären blev för er som är intresserade en förpackning med två hästar, två ryttare, hjälmar, hink, mat, borstar mm mm. Jag blev inte speciellt förvånad!

Här kommer en bra låt! Jag och tjejen som leder måndagsspinningen har exakt samma musiksmak och hon kör bl a den här...


Kommentarer
Postat av: Annelie

Knäck häromdan och ikväll blev det lussekatter :-)

2009-12-19 @ 00:04:00
URL: http://anneliehansson.blogg.se/
Postat av: Annelie

Och förresten, jag gav min 87-åriga farfar 56 doser malariamedicin efter att ha sett Unicefs roliga tv-reklam. Den gick hem! Han får några lotter och hembakta kakor också.

2009-12-19 @ 00:05:15
URL: http://anneliehansson.blogg.se/
Postat av: Johanna

Gud vad tufft...med presenten alltså :)! Kanonidé!!!

2009-12-19 @ 00:08:28
Postat av: Nattie

Jaa jag stod och bakade till halv ett i natt :-) Blev saffransbullar med mandelmassa och vit choklad, röda minkyssar och nougatcrisp. Ikväll ger jag min på pepparkakstryffel, nougatkulor och rocky roads (trots att jag misslyckades med denna heeeelt förra året).

Skulle gärna vilja ha receptet på wienernougaten! Jag är dock inte lika duktig som dig och har ätit (läs vräkt)i mig lite av allt jag bakat =)

2009-12-19 @ 11:30:45
URL: http://nathalier.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0