Frans MANNE Dahlberg

Igår, den 27 juni, i 27 graders värme så blev minstingen i familjen döpt. Vi hade dubbeldop tillsammans med Jimmys brors familj ute vid havet inför den närmaste familjen. Vädret var verkligen med oss och bägge smågrabbarna skötte sig exemplariskt! Fikat räckte och besökarna var mer än nöjda vilket även vi var! Sååå himla lyckad dag!

Jag hade satt Ida på att fota hela tillställningen så slapp jag själv gå runt med kameran. Därför så har jag inga bilder att visa er än. Men det kommer...Ida knäppte nämligen över 500 finfina bilder under aftonen :)! Guld värt!!!


...jag har inte ens en bild på huvudpersonen i fråga! Ni får nöja er med att se klänningen så länge :)! En klänning som min mormor har sytt och som både min syster, jag och Agnes har haft. Manne blir första pojken i den här dopklänningen!

Efter dopet & fikat så drog vi igång grillarna och åt middag där nere. Det måste ha varit bland de finaste kvällarna hittills i sommar. Ljumma vindar & sol, helt underbart! Vi blev kvar till 2-snåret på natten...satt & surrade vid elden och skådade grabbarnas kritvita rumpor vid bastuflotten, haha :)!


...man kan inte tro att klockan är efter 01 här. Det är så galet ljust på nätterna, något som jag tror aldrig jag kommer att vänja mig med.

Idag är jag helt färdig! Sista veckan har verkligen sugit musten ur mig med alla aktiviteter, statsbesök, dopförberedelser, middagar, kalas och väldigt sena kvällar. VÄRMEN har gjort sitt oxå. Idag så hade vi så pass mkt på schemat att inte allt hanns med. De sista dagarna har definitivt haft för få timmar/dygn! Nu hoppas jag på en LUGN kommande vecka så jag kan ta tag i röran här hemma. Jag har inte hunnit städa sen i tisdags och nu är det så pass mkt att jag inte vet vart jag ska börja. Golvet liknar en saharaöken efter alla barn som sprungit in och ut i huset, på toan skulle man kunna tro att en bomb har exploderat, kläder ligger överallt i huset, disken har hopat sig, tvättkorgen börjar svämma över, torkvindan är full med kläder som behöver tas om hand...ja jag skulle kunna fortsätta hur länge som hellst! Men allt detta har vi blundat för sen vi kom hem ikväll. Orkar inte ta tag i röran nu!

Kommentarer
Postat av: Anna B

Hoppas verkligen att du får "semester" i veckan! Ha en toppen fin "sval" dag idag!

kram Anna

2009-06-29 @ 09:53:03
URL: http://skrivanne.wordpress.com
Postat av: Maria

Vilken fin dopklänning ni har, My fick också ärva min gamla, fint med traditioner. Det är stressigt när det är dop och annat. Så nu hoppas jag att du kan andas ut och ladda batterierna. I går passade jag på att simma här i stugan, vattnet var stilla solen lyste så det glimmade och jag var mitt i detta stilla med lätta simtag, kände riktigt hur jag laddade det mentala batteriet, det där kan jag leva länge på!

2009-06-29 @ 10:40:28
URL: http://miasvardag.blogg.se/
Postat av: Sandra

Grattis till nydöpte Manne! Vilket kanonväder ni har i norr. Här dras vi med kontinentens efterdyningar. Jag längtar till den kvällen vi kan sitta ute så länge som ni gjort. Vi skulle väl ha blåst iväg innan det blev mörkt.

Har du inte städat sen i tisdags? Oj då, märkligt att livet kommer i mellan så ofta. ;-)

Ha en fin start på veckan, kram.

2009-06-29 @ 12:08:29
URL: http://aresmamma.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0