Regnig söndag

Idag så har det regnat till och från HEEELA dagen. Trist tycker många men skönt säger jag :)! Någon regnig dag lite då och då är bara mysigt. Då kan man vara inne med gott samvete och pyssla på med allt och ingenting.

Imorse kom mamma och hämtade Agnes. Det var bullbak på gång och gissa om det var en överlycklig tjej som stod med kaveln i högsta hugg när mamma kom in genom dörren!!! Så jag fick mig ett par timmar helt själv bara så där...UNDERBART! Lilleman sov ett maratonpass från 9.30 till nästan 17 så han har jag knappt sett röken av idag! Hur som hellst så har jag fått höra om detta bullbak hela eftermiddagen...från början till slut om & om & om & om & om igen! Bullarna blev iaf supergoda!


Bild från gårdagens svensexa. Ni ser Patte i fönstret :)!


Kusin "Maldemar" som Agnes säger is back på norrländsk mark. Åtmistone för en vecka innan det bär av till Göteborg igen! Han har blivit jätteduktig på att ta sig fram nu. Sötis!


Det är mitt på dagen och Jimmy sover!!! Eftersom det typ aldrig händer så måste det förstås dokumenteras! Han skyller på att han sovit dåligt men jag anar att det snarare beror på sviterna efter gårdagens krökning! Fast det skulle han förstås aldrig erkänna :)!

Kommentarer
Postat av: Anna B

Så man ska begära att få en bulla idag? ;)

Dina foton är verkligen härliga! alltid trevligt att titta in här... Ha det gott! Nu ska jag countdowna...2 dagar kvar...

Kram Anna :P

2009-06-15 @ 06:56:36
URL: http://skrivanne.wordpress.com
Postat av: Emma

Det var ju såå coolt det där med helikoptern, det kommer han att minnas föralltid :-) Jag tror det blev en riktigt lyckad kväll för grabbarna. Daniel var faktiskt inte så bakis igår, konstigt nog eftersom han kom hem 3.15 på söndag morgon!



Gud så söta kusinerna är ihop, vad stor Valle har blivit!

2009-06-15 @ 08:18:41
URL: http://emsie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0